Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Президентът Румен Радев представя приоритетите на служебното правителство

Снимка: БГНЕС

Днес, 3 февруари, държавният глава Румен Радев ще представи задачите и приоритетите на новото служебно правителство. Ще се проведе и първото заседание на кабинета, на което предстои да бъде приета план-сметката за разходите по подготовката и произвеждането на изборите за народни представители на 2 април 2023 г.

Още от категорията

Тодор Тагарев

Тагарев: Престижно е да се помага на Украйна, има борба кой има принос за този престиж

Министърът на отбраната Тодор Тагарев отиде в парламента, за да бъде изслушан от комисията по отбрана във връзка с военната помощ за Украйна . На фона на искания за оставката му, от страна на ГЕРБ и ДПС, министърът заяви пред журналисти, че няма намерение..

публикувано на 28.02.24 в 17:05

"Възраждане" сигнализираха парламента за санкциониран от ЕС българин в Молдова

ПП „Възраждане“ съобщиха, че висш молдовски държавник - българин е с наложени санкции от ЕС. В декларация от парламентарната трибуна лидерът на партията Костадин Костадинов информира, че  делегация на „Възраждане“ е била в молдовския парламент. Там „техните..

публикувано на 28.02.24 в 12:34

Без сигурност на Западните Балкани не може да има сигурност в Европа

На съвместен брифинг с президента на Словения Наташа Пирц Мусар, която е на официално посещение в България, президентът Румен Радев коментира изказване на френския президент Еманюел Макрон от 26 февруари, на международна конференция в подкрепа на Украйна в..

публикувано на 27.02.24 в 19:33