Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Президентът Румен Радев представя приоритетите на служебното правителство

Снимка: БГНЕС

Днес, 3 февруари, държавният глава Румен Радев ще представи задачите и приоритетите на новото служебно правителство. Ще се проведе и първото заседание на кабинета, на което предстои да бъде приета план-сметката за разходите по подготовката и произвеждането на изборите за народни представители на 2 април 2023 г.

Още от категорията

Изтича срокът за регистриране на партиите и коалициите

На 13 септември изтича срокът за регистриране на партиите и коалициите в ЦИК за участие в местните избори на 29 октомври. До момента документи са подали над 50 партии и 8 коалиции. До 26 септември партиите и коалициите могат да поискат заличаване на..

публикувано на 13.09.23 в 06:25

ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС предлагат да отпадне забраната за внос на зърно от Украйна

България да не подкрепи продължаването след 15 септември 2023 г. на извънредната мярка за забрана за внос в България, Полша, Унгария, Румъния и Словакия на пшеница, царевица, рапица и слънчогледово семе от Украйна се предлага в проект на решение, изготвен..

публикувано на 12.09.23 в 17:07

Местният вот ще е интересен, но резултатите вероятно няма да повлияят сериозно на управленската конструкция

Две седмици преди старта на предизборната кампания за местна власт у нас, редица партии не са обявили кои са кандидатите, с които ще се борят за кметския кабинет в съответната община. Въпреки това обаче интерес към тези избори не липсва, тъй..

публикувано на 12.09.23 в 10:45