Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В 25 области на страната има жълт код за ниски температури

Снимка: БГНЕС

В сряда минималните температури ще са от минус 9 до минус 4°, в София – около минус 7°. През деня ще е облачно, а над Югозападна България до слънчево. На север от Балкана и в планините ще превали сняг. Ще духа умерен, в Източна България силен североизточен вятър. Максималните температури ще са от минус 1 до 4°, в столицата- минус 1°.

По Черноморието ще е ветровито, със слаб сняг. Максималните температури ще са 1-2°. Морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще е 4-5 бала.

Над планините ще е облачно с валежи от сняг, по-значителни в Централна Стара планина. Максималната температура на височина 1200 м ще е минус 7°, на 2000 м до минус 14°.

В четвъртък ще остане мразовито, но без валежи.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Министерски съвет

Служебният кабинет е готов да защити българите при ескалация в Близкия Изток

Правителство следи с повишено внимание ескалиращото напрежение в Близкия Изток и е в готовност да предприеме необходимите действия за защита на българските граждани в района, съобщиха от външното ни министерство. Оттам допълват, че служебният..

публикувано на 13.04.24 в 17:16

В Спасителния център на “Зелени Балкани” се излюпиха три ловни соколчета

Три ловни соколчета се излюпиха в Спасителния център на “Зелени Балкани”. Те се намират в бебешката стая, отглеждането им ще продължи седем дни, след което ще бъдат върнати на своите родители. “ Ловният сокол беше изчезнал вид в продължение на..

публикувано на 13.04.24 в 16:30

Български и румънски пилоти отбелязаха в Балчик влизането по въздух в Шенген

Около 40 малки самолета кацнаха на летището в Балчик. По този начин румънски и български пилоти отбелязаха приемането по въздух на двете държави в Шенгенското пространство. Пилотите и гостите бяха поздравени от изпълнителния директор на Летище София..

публикувано на 13.04.24 в 14:32