Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изпращането на пратки за Турция е затруднено

"Български пощи" съобщиха, че пощенският оператор в Турция уведомява за сериозни забавяния в обработката и доставката на пратките, поради разрушенията на сгради и инфраструктура, причинени от земетресенията на 6 февруари. Най-засегнати са районите Адана, Адияман, Диарбекир, Газиантеп, Хатай, Кахраманмараш, Килис, Малатия, Османие и Шанлиурфа, както и околните квартали и села. Когато ситуацията се нормализира „Български пощи“ ще информират клиентите си чрез сайта на дружеството.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Акции срещу купуването на гласове – в София и в страната

26 души са задържани при полицейска акция в квартал "Христо Ботев" в София. Операцията е срещу търговията с гласове за предстоящите избори на 9 юни. Но има задържани и за други престъпления.  Първоначално само 7 души са арестувани за купуване нв..

публикувано на 22.05.24 в 11:53

Президентът с посещение във Ватикана и Италианската република

На 22 и 23 май президентът Румен Радев ще бъде на посещение във Ватикана и Италианската република, начело на българската делегация, която по традиция е приемана на аудиенция от главата на Римокатолическата църква по повод Деня на светите братя Кирил..

публикувано на 22.05.24 в 07:45

Жълт код за следобедни валежи в сряда е подаден в 9 области на Западна България

В сряда, 22 май, минималните температури в страната ще са между 9 и 14°, в София 12°. През деня ще е слънчево. Още преди обяд от запад ще се заоблачи и преди края на деня ще завали. Максималните температури ще са от 21 до 27°, в столицата 22°...

публикувано на 21.05.24 в 19:40