Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

На 60 години ръководителят на българския футбол се обяви за успял човек

Борислав Михайлов
Снимка: Сайт на БФС

Президентът на България Румен Радев изпрати поздравителен адрес до президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов по случай неговата 60-годишнина.

"Не е моя грешката, че не може да се класираме на голям форум. В една квалификация взехме 24 точки и пак не успяхме..., но поемам отговорност в ролята си на президент", обяви рожденикът в интервю за БНТ.

"На всички 22-ма от Световното в Америка, аз съм дал работа на различни нива във футбола у нас. Били сме добра сплав като отбор, а после и като ръководство. На никой не се сърдя, че говори лошо за мен. В България успелите хора не ги харесват. А аз смятам, че съм доста успял човек“, каза Михайлов. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България гласува за Народно събрание и Европейски парламент

Днес в България е ден за избори – гласуваме за 17 български депутати в 720-членния Европейски парламент и за 240 народни представители, които ще влязат в 50-ото Народно събрание на страната ни. В изборната надпревара участват 32 политически формации..

публикувано на 09.06.24 в 07:15

Столичният зоопарк с ново попълнение от екзотични колобуси

Група изключително красиви и екзотични маймуни – колобуси, е настанена в зоологическата градина на София. Колобусите вече могат да бъдат видени в сградата на втори маймунарник, като за тях са подготвени едни от най-хубавите големи и просторни..

публикувано на 08.06.24 в 14:30
Картината „В заедност приютени“

Българско участие на международна изложба за човешките права и достойнство в Италия

От 8 юни до 9 октомври италианският град Роверето е домакин на международната изложба "Човешките права и достойнство". Тазгодишното 18-то издание на експозицията показва тематични творби на художници от 32 държави, включително и от България...

публикувано на 08.06.24 в 07:30