Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Температурите остават пролетни

Снимка: БГНЕС

През нощта ще бъде предимно ясно. Вятърът ще отслабне и в много райони от западната половина от страната ще стихне. Минималните температури ще бъдат между 1° и 6°, в София - около 1°.

Утре, 21 февруари, ще бъде предимно слънчево, с по-значителни увеличения на облачността над Североизточна България, но съществени валежи не се очакват. Ще духа слаб до умерен север-северозападен, в източните райони - североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 15° и 20°, в крайните североизточни райони около 12°, а в София - около 16°.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще отслабне, но по високите и открити части ще е силен от северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 12°, на 2000 метра - около 3°.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Снимката е илюстративна

Основен ремонт на "Дунав мост 1" на границата с Румъния започва през юли

Планираният двугодишен основен ремонт на "Дунав мост 1" се очаква през юли, съобщиха от Министерството на туризма. Първоначалните намерения са били той да започне през есента, след летния туристически сезон, но заради критичното състояние на..

публикувано на 18.06.24 в 10:40

Повечето млади хора вече виждат развитието си НЕ в чужбина, а в България

Отчетливо мнозинство от младите у нас – 89%, виждат развитието си през следващите пет години не в чужбина, а в България, сочи ново изследване на агенция за анализ на потребителното мнение JTN и платформата Bulgaria Wants You . Задълбочава се и..

публикувано на 18.06.24 в 10:15

И български полицаи ще следят за сигурността на Олимпиадата в Париж

Български полицаи ще заминат за Франция, за да подпомогнат френските си колеги в работата по гарантиране на сигурността на летните Олимпийски и Параолимпийски игри през юли и август 2024 г. В контекста на подготовката на мащабното събитие..

публикувано на 18.06.24 в 08:05