Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Меко време с положителни температури

Снимка: БГНЕС

През нощта и утре ще бъде облачно и на много места ще има слаби валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат 3°-8°, а максималните между 6° и 11°. В София минимална температура около 5°, максимална 8°.

Над планините ще бъде предимно облачно, мъгливо и с превалявания от сняг, под около 1200 м – от дъжд. Ще духа умерен вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 4°, на 2000 м – около минус 2°.

Над Черноморието ще бъде облачно и със слаби валежи от дъжд. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще бъдат между 6° и 9°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Топло време с превалявания над Западна България в четвъртък

През следващото денонощие над западната половина от страната ще има краткотрайни валежи с гръмотевични бури и условия за градушки. Най-интензивни ще бъдат явленията в северозападните райони. В източната половина ще бъде предимно слънчево...

публикувано на 26.06.24 в 19:40
Георги Гвоздейков

До 2 години и 4 месеца България ще има 35 нови железопътни мотриси

Избран е изпълнител за доставката на 35 електрически мотрисни влака, съобщи транспортният министър. Пред Green Transition Forum 4.0 Георги Гвоздейков каза, че влаковете ще бъдат купени с пари по Плана за възстановяване и устойчивост...

публикувано на 26.06.24 в 19:15

Нов български университет представя специалностите си с възможност за обучение на френски език

Едно от висшите училища у нас, което предлага специалности с възможност за обучение на френски език, е Нов български университет (НБУ). Сред тях са "Политически науки" и "Приложни чужди езици за администрация и управление (на английски и втори чужд..

публикувано на 26.06.24 в 11:00