Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Южни ветрове носят облаци и затопляне

Снимка: БГНЕС

Във вторник минималните температури ще са от 0 до 5°, в югоизточните райони до 8°, в София ще е около 0°. През деня ще е слънчево с временни заоблачавания главно над южните и планинските райони, но ще е почти без валежи там. Дневните температури ще са 14-19°, за столицата до 14°.

Над Черноморието ще е слънчево със заоблачавания на юг. Максималните температури ще са 10-11°, на юг до 16°. Морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще е до 3 бала.

В планините ще е слънчево, над южните масиви ще е облачно. Максималната температура на височина 1200 м ще е до 7°, на 2000 м около нула градуса.

В сряда и четвъртък ще е облачно, но и ще се затопля. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

МВнР отправи призив към българите в Грузия и шведския град Малмьо

Заради продължаващите протести в Тбилиси, външното ни министерство препоръча на българските граждани, посещаващи Грузия, да избягват големи събирания и демонстрации, както и да се информират чрез местните медии за развитието на ситуацията и да следват..

публикувано на 04.05.24 в 09:13

В Русе започват безплатни пешеходни обиколки Ruse Summer Free Tour

Безплатните пешеходни обиколки в Русе Ruse Summer Free Tour на английски език, насочени към българските и чуждестранните гости на града, започват в събота, 4 май. Техният маршрут включва най-емблематичните сгради и места в централните части на Русе...

публикувано на 04.05.24 в 07:10
Из Искърското дефиле

Облачна събота, на места - валежи

През следващото денонощие ще се задържи предимно облачно. Ще има и валежи от дъжд с гръмотевици, значителни на места, главно в планинските райони, а около Дунав - слаби. Вечерта от север валежите ще спират. Минималните температури ще са между 8° и 13° ,..

публикувано на 03.05.24 в 19:05