Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

“Време с усмивка за възрастни самотни хора” в Бургас

2
Снимка: Facebook / Време с усмивка

Доброволци от Бургас за поредна година организират Великденска кампания “Време с усмивка за възрастни самотни хора”, предаде БНР Бургас. Идеята е да се съберат хранителни продукти за нуждаещи се в Бургаска област. 

Над 100 жители на странджански села и Малко Търново получават празнични хранителни пакети от тази кампания, която се провежда за Коледа и Великден. 

"Каузата ни е не само да ги зарадваме с храни, но и да ги посетим и да им обърнем внимание, да си разкажем някоя история и, разбира се, да попеем заедно и да ги усмихнем!", казват организаторите.

Място за събиране на продуктите е офис на ул. "Славянска“ 75 в Бургас. Ако искате да занесете храни, трябва предварително да се обадите на тел. 0988933630 , 0877474942. Събирането ще продължи до 6 април.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

България днес - 7 май 2024 г.

С началото на Светлата седмица, в предаването „България днес“, говорим за красивото и пленителното около нас. Какво е бъдещето на т.н. гурме-туризъм и има ли той почва у нас- отговорите ще търсят експерти в бранша на 8 май в София, а ни ви..

публикувано на 07.05.24 в 19:00

38% от българите виждат в развитието на изкуствения интелект проблем

Развитието на изкуствения интелект поделя нагласите сред българите, но като че ли притеснението надделява. Това показват резултати от изследване на социологическата агенция "Галъп интернешънъл". 21% от анкетираните казват, че изкуственият..

публикувано на 07.05.24 в 18:54

Билетите за влак поскъпват средно с 20%

От 7 май в сила влизат нови цени на билетите за пътуване с влак. От БДЖ обосновават поскъпването на билетите средно с 20% с драстичното увеличение на разходите на компанията. Без промяна ще останат цените на железопътните карти „Дете“, „Учащ“,..

публикувано на 07.05.24 в 15:11