Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бизнесмени обсъждат ролята на изкуствения интелект

Снимка: Pixabay

Форум на тема “Изкуственият интелект: бъдещето на бизнеса е тук” ще събере днес в “София Тех Парк” собственици и изпълнителни директори на компании. Те ще дискутират теми за предприемачеството в условията на развитие на изкуствения интелект, както и какво се променя в креативните индустрии, визуалните изкуства, киберсигурността.

Сред участниците в дискусията ще бъде един от влиятелните международни експерти в прилагането на изкуствен интелект – българинът д-р Артур Кордон, който има 30-годишен опит в областта.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Първа мисия по въздуха на Центъра за спешна медицинска помощ

След поредица от тренировъчни полети, медицински екип на Центъра за спешна медицинска помощ по въздуха днес осъществи първата си мисия. Сигналът към Центъра е бил подаден в 7,30 ч., хеликоптерът е излетял половин час по-късно и след спиране за..

публикувано на 04.06.24 в 14:12

Над 3800 непридружени деца са влезли в страната ни през 2023 г.

3843 непридружени деца са пресекли българската граница през м.г., а от началото на настоящата година броят им е 416, каза за БНР Ивайло Ябълкаров от фондация “Мисия Криле”.   Децата пристигат предимно от Сирия и Афганистан и биват настанявани в..

публикувано на 04.06.24 в 13:54

Знаете ли що е то "филтон"?

През 2009 година сънародникът ни Антон Оруш поставя началото на своята колекция, посветена на българската техника. Сред експонатите в нея има телевизори, радиоприемници, бяла техника, компютри, телефони, касови апарати и т.н. Постепенно тази негова..

публикувано на 04.06.24 в 11:35