Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ако сме двама" – песен, която празнува приятелството

Снимка: Стопкадър

Концертите му са в ТОП 3 на най-продаваните музикални събития в България за изминалата година, а албумът му "Целуни ме" с лекота заслужи първото място за 2022-ра по продажби на музикалния пазар у нас. След успеха на хитовия си дует с DARA "Вече няма как", любимото момче на родната поп сцена Любо Киров сега представя пореден сингъл, озаглавен "Ако сме двама". Музиката и текстът са на Любо, а по аранжимента са работили двамата с Ангел Дюлгеров.

"Това е песен - благодарност, песен - лекота и радост, музика, която празнува приятелството и взаимната подкрепа"– така Любо определя новия си проект. "Ако сме двама" излиза и с видео, уловило емоционални мигове от множеството срещи на певеца с публиката през последните месеци.

"Кадрите от истинския живот, заедно с музиката, ме карат да си спомням важните моменти отново и това, чечовек успява повече, ако има някой до себе си. До мен стоят толкова много хора, които вярват в мен и чиито озарени лица виждам и на концертите. Благодаря на всеки един от тях!",казва Любо, който тръгва отново на национално турне във всички големи градове на България. Първо ще можем да го видим и чуем на 2 август на сцената на Античния театър в Пловдив, а през ноември турнето ще завърши с две дати в София, в зала 1 на НДК.

Съставил: Диляна Трачева

По публикацията работи: Михаил Димитров


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Мадлен Томова е българската надежда за награда от "Санремо джуниър"-2024

Български деца неведнъж са представяли достойно страната ни в престижни международни конкурси за песен. Достатъчно е да си припомним второто място, което извоюва малката на Крисия, заедно с талантливите ни пианисти Хасан и Ибрахим в детското..

публикувано на 15.04.24 в 11:05

"Бягаме"

Последната година беше повече от успешна за Миро – сред реализираните проекти се нареждат разпродаденото турне на певеца, както и неговият албум с хитове, озаглавен "46". На 17 април е подготвил ново предизвикателство – голям концерт в зала..

публикувано на 15.04.24 в 10:15

"Безкрайно"

След дълга творческа пауза, в която ѝ се случиха най-хубави неща – в рамките на четири години два пъти стана майка и написа и защити докторска дисертация в сферата на социалната психология, – Йоанна Драгнева се завърна с нова песен – "Безкрайно".Тя..

публикувано на 14.04.24 в 10:10