Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Работи се по версията дали Ангел Христов-Геле е влязъл жив в страната

"Братя Галеви" - Ангел Христов (вляво) и Пламен Галев
Снимка: БГНЕС

ДНК тест е потвърдил самоличността на Ангел Христов – един от т.нар. братя Галеви, и утре предстои аутопсия, за да стане ясна причината за неговата кончина, съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев. По думите му, няма данни за насилствена смърт.

Установено е, че Ангел Христов не е минал границата със свой документ за самоличност и ако въобще е ползвал някакъв документ, той не е бил истински. Работи се по версията, че той не е влязъл жив в страната ни. Информацията за полет от Дубай не е потвърдена, каза още министърът.

Разследващите органи се опитват да установят дали и другият “брат” – Пламен Галев, се намира в България.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

В края на седмицата времето остава облачно и дъждовно

В петък , 19 април, минималните температури в страната ще са между 2 и 7°, в София 1°. Облачността ще е значителна, с разкъсвания по поречието на Дунав. По обяд в Рило-Родопската област ще завали. Дъждът до вечерта ще обхване Южна България...

публикувано на 18.04.24 в 20:20

Рисковете за страната идват от образованието, демографията и здравеопазването

10 основни риска пред страната за идната декадапосочва националното експертно проучване, озаглавено "Десет години, десет риска пред България", предава БТА. "Влошаване на системата на образованието“ е водещият риск посочен от допитването...

публикувано на 18.04.24 в 19:50

България днес - 18 април 2024 г.

В „България днес“ на 18 април, Световен ден на радиолюбителите, разговаряме с Виктор Маринов, отдаден на радиото от 1977 г., след това се спираме на конвенционалните форми на журналистиката и въпроса доколко те намират отклик у младата публика в контекста..

публикувано на 18.04.24 в 19:00