Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Заловиха над 30 нелегални мигранти на магистрала „Тракия“

Снимка: БГНЕС

32-ма мигранти са открити рано сутринта на 21 юни на паркинг край Автомагистрала "Тракия". Те са на видима възраст между 18 и 20 години, без документи. Шестима са откарани за преглед в болницата в Сливен, останалите за разпит в управлението на полицията в Нова Загора. Водачът е избягал, вероятно след катастрофа, защото бусът има спукани предни гуми и е със счупено стъкло.

На 20 юни вечерта в ресторант в Хасково, военна полиция и полицаи за борба с организираната престъпност арестуваха трима души. От полицията в Хасково са заявили, че се провежда акция срещу трафика на мигранти, в която са замесени военни, предава Xnews.bg.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Репортери без граници": България се изкачи до 59 място по свободата на медиите

България се изкачва с 12 позиции до 59 място в годишната класация за свободата на медиите на "Репортери без граници" за 2024 г., публикувана по повод 3 май - Световния ден на свободата на печата. Страната ни значително подобрява позицията в глобалния..

публикувано на 03.05.24 в 09:20

България днес – 3 май 2024 г.

Разпети петък е – ден на смирение и тишина! Примесено с вяра и любов към живота и ближния е изпълнено и специалното издание на "България днес" на 3 май. В него говорим за символите на най-тъжния за християните ден и ще ви срещнем с две, привидно много..

публикувано на 03.05.24 в 08:00

Захлаждане и дъжд на Разпети петък

През следващото денонощие синоптичната обстановка ще се усложни. През нощта в Западна България, а през деня и в останалата част от страната ще има краткотрайни, временно интензивни валежи от дъжд. Вятърът ще бъде умерен, временно силен, следобед ще..

публикувано на 02.05.24 в 20:10