Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Сигнал“ с национално турне по повод 45-годишнината на групата

„Сигнал“ – една от групите доайени на българския рок – отбелязва 45 години от основаването си с национално юбилейно турне. Създадена през 1978 г., с над десет издадени студийни албума и хиляди срещи с верните си почитатели, тя продължава да радва публиката с многобройни концерти. Това лято всеки може да пее вечните им песни заедно с любимите си музиканти под открито небе - най-скоро, на 18 юли, в Лятното кино в Ямбол, на 19 юли в античната крепост „Туида“ в Сливен, през август следват Бургас, Плевен и Пловдив. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Когато те срещнах" – китаристът Мирослав Иванов със солова песен

Мирослав Иванов е китарист, аранжор и автор на музика, който присъства в повечето от най-интересните съвременни български музикални групи и проекти. Негови авторски проекти са групите Сафо, Saint Electrics, МетаФормоза  и Пеперуда. Възлов член е на..

публикувано на 15.06.24 в 10:05

"Освободен" – лятно настроение с Innerglow

Триото Innerglow се нареди сред финалистите в тазгодишното 55-то издание на конкурса "Пролет" на БНР с песента си "Освободен". Идеята за нея възниква по-рано и давайки си сметка, че звучи свежо и танцувално, Тодор Ковачев, Петър Желев и Матей..

публикувано на 14.06.24 в 10:15

"През 100 земи" – Вяра Панталеева ни води на пътешествие към нас самите

Вяра Панталеева посрещна пролетта и влиза в лятото с нова песен. "През 100 земи" е подобен на сън приказен разказ за личностното пътешествие, в което рано или късно всеки от нас се отправя. Мистиката в музикален аспект е загатната с лек ориенталски..

публикувано на 13.06.24 в 10:15