Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Раненият български фен остава в болницата в Скопие

Българинът, който беше приет в болница с прорезни рани след сблъсък на български и македонски футболни фенове в Скопие и претърпя операция, е в стабилно състояние. Лекарите препоръчват той да остане в болницата и все още да не пътува за България. Междувременно прокуратурата ни започна разследване за опит за убийство на 29-годишния мъж.

Задържаните и впоследствие освободени 21 български привърженици на футболния клуб “Левски” вече са се завърнали у нас. Те бяха глобени единствено с по 300 евро – без повдигнати обвинения, каквото беше първоначалното очакване.

Обмисля се на реванша на мача между “Левски” и “Шкупи”, който ще се играе в София в четвъртък, да не се допускат фенове от РСМ.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Жълт код за следобедни валежи в сряда е подаден в 9 области на Западна България

В сряда, 22 май, минималните температури в страната ще са между 9 и 14°, в София 12°. През деня ще е слънчево. Още преди обяд от запад ще се заоблачи и преди края на деня ще завали. Максималните температури ще са от 21 до 27°, в столицата 22°...

публикувано на 21.05.24 в 19:40

България днес - 21 май 2024 г.

Празнична се очертава "България днес" на 21 май. Отбелязваме празника на Св. св. Константин и Елена и ще поговорим за един древен митичен ритуал свързан с празника - нестинарството. Ще ви поканим на българска изложба в Гърция и ще отправим поглед към..

публикувано на 21.05.24 в 19:00

ЦИК отново забрани обявяването на резултати от екзитпол в деня на вота

Резултатите от проучванията, извършвани в изборния ден - екзитпол, се оповестяват не по-рано от 20,00 часа на 9 юни, това реши Централната избирателна комисия (ЦИК) и забрани на социологическите агенции, които в деня на вота ще правят..

публикувано на 21.05.24 в 17:05