Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Офис в двуетажен автобус? Роден предприемач прави идеята възможна за всяка точка на ЕС

Три години след като Covid-19 ни доказа, че работният офис може да не е точно фиксирано място, като негова алтернатива се налагат т.нар. споделени офис пространства. Те стават все по-предпочитани най-вече заради свободата, която дават и възможността за пълноценна работа от всяка точка на страната.

Български предприемач обаче открива възможност да направи нещо различно – първият офис на колела. Да, прочетохте правилно, защото споделеното пространство се намира в стар автобус от градския транспорт на германската столица Берлин. Той няма как да превозва пътници, но щом бъде поръчан от своите клиенти, собственикът му го закарва на желаното място, където хората искат да работят. Възможно е да стигне до всяка точка на България и Европейския съюз и да се използва за неопределен период от време.

Двуетажният автобус побира 30 души. На първото ниво има бюра, даже и за правостоящи, които могат да се ползват и от хора в инвалидни колички, защото има рампа. Пространството на втория етаж на алтернативния офис предоставя възможност за срещи или организиране на различни събития.

Още по темата:

Снимка: личен архив


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Детски празник

Столичната община подарява безплатни театрални и циркови представления на децата през целия юни

Под мотото “За децата на София” градът ще се превърне в сцена на радост, спорт, култура и добротворство през целия юни, съобщиха от Столичната община. В продължение на месец децата ще могат да посещават безплатни театрални представления, да чуят..

публикувано на 01.06.24 в 14:31

Трима полицаи пострадаха по време на футболния мач ЦСКА-София – ЦСКА 1948

Трима полицаи са пострадали на снощния плейофен двубой за класиране в Лигата на конференциите между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 на стадион “Васил Левски” в София, съобщи служебният вътрешен министър Калин Стоянов. Двама от тях са получили медицинска..

публикувано на 01.06.24 в 13:52
Димитър Главчев

Скандал със Сребреница няма, няма да участвам в предизборни спектакли

Служебният премиер Димитър Главчев отрече обвиненията, че е оказал натиск върху постоянния представител на България в Организацията на обединените нации Лъчезара Стоева да гласува с “въздържал се” резолюцията, осъждаща геноцида в Сребреница. “..

публикувано на 01.06.24 в 12:08