Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Карнавално бягане на Дядо Коледа, елена Рудолф и джуджетата във Варна

Снимка: Радио Варна

Традиционното коледно карнавално бягане във Варна е отложено за днес заради неблагоприятното време. Единственото условие за участие в него е всеки да бъде облечен в забавен коледен костюм на Дядо Коледа, на елена Рудолф, на джуджетата или поне да носи червена шапка или рогца.

На атрактивното спортно събитие са предвидени награди за победителите. Ще има също така томбола за всички участници и брънч парти.

Желаещите да се включат в забавното бягане могат да се регистрират от 9,30 ч. до Слънчевия часовник и час по-късно да се впуснат в състезанието.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Слънчево и още по-топло време

Във вторник ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове, главно над планинските райони, ще се развие купеста облачност и на места ще превали и прегърми. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад, който в Дунавската равнина временно ще се ориентира от..

публикувано на 06.05.24 в 18:30
Атанас Запрянов

Получаваме първите F-16 в началото на следващата година

Първите изтребители F-16 ще пристигнат в началото на 2025 г., съобщи пред БНТ служебният военен министър Атанас Запрянов. Наесен български пилоти ще се обучават в Съединените щати как да управляват летателните машини. Също догодина ще получим и новите..

публикувано на 06.05.24 в 13:48

Денят на храбростта беше отбелязан с водосвет на бойните знамена и знамената светини

Традиционният водосвет на бойните знамена и знамената светини по повод Деня на храбростта и празник на Българската армия се състоя на столичния площад “Св. Александър Невски”. Президентът и върховен главнокомандващ Румен Радев прие почетния строй..

публикувано на 06.05.24 в 11:14