Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вече продават билети за летни, директни полети Варна – Париж - Варна

Летище Варна
Снимка: varna.utre.bg

През лятото на 2024 г. ще бъдат осъществявани редовни полети от Варна до Париж, съобщиха за БТА от летището в черноморския град. Официалното начало ще бъде поставено на 12 април. Самолетите ще кацат на летище "Орли“ във френската столица. Те ще са всеки петък от седмицата до 27 септември. От летището уточниха, че билетите вече са в продажба, като в началото, през април, цената ще бъде 69 евро. За последен компанията превозвач е изпълнявала чартъри по линията до Варна през 2017 г. От концесионера на летището в крайморския град, подчертаха, че продължават активно да работят по откриването на нови маршрути и привличане на повече авиокомпании, към дестинацията. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Остров Св. Анастасия вече посреща туристи и в подводен параклис

Най-новата атракция в района на черноморския ни град Бургас е подводен параклис, в близост до остров Св. Анастасия. Параклисът беше потопен през януари и се намира на около 15 метра дълбочина, предаде euronewsbulgaria. Той е висок около 3 метра, а край..

публикувано на 28.02.24 в 06:30

Бургазлии се насладиха на високите температури на плажа

Топлото време предизвика стотици бургазлии и гости на града да направят първия си плаж за Новата година. В ранния следобед температурата достигна 20 градуса, а на морската вода – 9 градуса. Някои от хората предпочетоха разходката край морския бряг,..

публикувано на 24.02.24 в 16:14
Епископската базилика на Филипопол в Пловдив

Седем нови дестинации сред 100-те национални туристически обекта

Епископска базилика на Филипопол и късноантичната сграда „Ейрене” в Пловдив вече са част от 100-те национални туристически обекта в България. Това реши Координационният съвет на Националното движение „Опознай България - 100 национални туристически..

публикувано на 22.02.24 в 14:52