Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Люси Дяковска стана "кралица на джунглата" в Германия

Дарява наградата за благотворителност

| обновено на 06.02.24 в 11:35
Снимка: facebook.com/lucydiakovskaofficial

Певицата Люси Дяковска, станала известна в Германия с групата No Angels, победи в популярното телевизионно риалити "Лагер в джунглата" (нем. "Dschungelcamp"). Телевизионното състезание подлага на изпитание участниците за оцеляване в австралийската джунгла.

Началото на формата е поставено през 2004 година, като 12 знаменитости живеят две седмици в т. нар. "лагер" в джунглата в Австралия под постоянно наблюдение на зрителите, които накрая определят и победителя, информира кореспондентът на БНР в Плевен Латинка Светозарова.


Със своята енергия, сърдечен и мил подход, родената в България участничка спечели публиката на финала на "Dschungelcamp". Бившата изпълнителка от "No Angels" ще дари наградата за благотворителни инициативи в Германия и България, написаха във фейсбук страницата си от германското посолство у нас.

Самата Люси, с пост в социалните мрежи, написа на немски: "Благодаря ви 1000000000 пъти… Да живее кралица Люси Людмила Тарзания 1. Сега сте вие". 

Снимки: facebook.com/lucydiakovskaofficial


По публикацията работи: Красимир Мартинов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България и Румъния работят за подобряване на корабоплаването по Дунав

Условията за корабоплаване по река Дунав ще бъдат подобрени чрез европроект DISMAR на стойност 10 млн. евро, съобщи БТА, цитирайки изпълнителния директор на Изпълнителната агенция "Проучване и поддържане на река Дунав" (ИАППД) в Русе Ивелин Занев...

публикувано на 29.06.24 в 10:25

Ретро автомобили, симулатори и игри за Националния ден на безопасността на движението

На 29 юни по повод Националния ден на безопасността на движението по пътищата Държавна агенция "Безопасност на движението по пътищата" организира фестивал от 11 до 14 часа на площад "Княз Александър I Батенберг" в столицата, пред Художествената..

публикувано на 29.06.24 в 08:30
Резерватът

В почивните дни – облачността намалява и валежите спират

Още преди полунощ облачността ще намалее и през втората половина на нощта ще бъде ясно. Вятърът в Източна България временно ще отслабне.  В събота, 29 юни, ще бъде слънчево. В следобедните часове, над източната половина от страната и планинските..

публикувано на 28.06.24 в 19:30