Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Царибродският ФАР, информиращ на български и сръбски, стана на 8 години

Снимка: ФАР

Царибродският ФАР, информиращ на български и сръбски, стана на 8 години
Царибродската медия ФАР, обединяваща Интернет портал ФАР, ФАР ТВ и списание ФАРЧЕ, която се е посветила на местната българска диаспора и подава информация на сръбски и български език, отбеляза 8-ия си рожден ден.
"Екипът на ФАР се гордее с многобройните си медийни истории, репортажите, документалните филми, разследващата журналистика, както и с поддържането на културата, езика, фолклора и традиционните ценности на българската национална общност в Сърбия. Гордее се и с издателската си дейност и мултикултурното свързване на Сърбия и България по пътя към ЕС", отбелязват от медията. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Атанас Запрянов

Цивилните граждани може да преминават военно обучение

Стратегическият преглед на отбраната ще препоръча изследване на възможността цивилните да получават военно обучение, заяви служебният военен министър Атанас Запрянов. Военно обучение за цивилни - от "Нужно е" до "Хващам самолета и изчезвам"..

публикувано на 12.05.24 в 13:28

17 хиляди медицински сестри не достигат в здравната система

Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи настоява държавата да определи минимален брой медицински сестри във всяко лечебно заведение, за да се гарантира качествена грижа за пациентите. Същото предложение се отнася и за акушерките,..

публикувано на 12.05.24 в 11:32

Бързо влошаване на времето в планините в следобедните часове

В следобедните часове се очаква бързо влошаване на времето в планините, предупреждават от Планинската спасителна служба. Съветът към туристите е да са готови да слязат от високите части още в ранните следобедни часове. В момента условията за туризъм..

публикувано на 12.05.24 в 10:40