Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА надви "Левски" във вечното дерби

Снимка: БГНЕС/Надежда Пеева

Отборът на ЦСКА-София победи "Левски" с 2:0 в дербито от 28-ия кръг на Първа лига. Червените не дадоха шансове на съперника си пред над 30 000 зрители на Националния стадион "Васил Левски". 
Срещата беше белязана от ексцесии по трибуните, изстрелване на ракети от секторите, както и опит на феновете да нахлуят на пистата. С победата отборът на ЦСКА се нарежда втори в класирането с 60 т., а "Левски" остава 4-ти с 51 т.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Юлиана Янева

Юлиана Янева извоюва втора олимпийска квота в женската борба

Юлиана Янева спечели четвърта олимпийска квота за българската борба и втора при жените. На турнира в Истанбул тя победи монголката Даванасан Енкх Амар в квалификационен двубой на 76 кг. Другата българка Мими Христова загуби на полуфинала на 68 кг..

публикувано на 11.05.24 в 09:29

Над 1200 бегачи на маратона във Варна в неделя

Рекордните над 1200 бегачи се очаква да участват в маратона на черноморския ни град Варна в неделя, 12 май. Заради големия интерес се наложи организаторите да подготвят допълнителни стартови номера. Участниците ще избират между три дистанции -..

публикувано на 08.05.24 в 11:05
Боряна Калейн

Три златни и един сребърен медал за Калейн и Николова на финалите на Европейската купа в Баку

Четири медала завоюваха българските състезателки на финалите на отделните уреди на първата Европейска купа по художествена гимнастика, която се провежда в Баку. Боряна Калейн спечели златен медал на топка и на лента, както и сребърен на обръч, а..

публикувано на 05.05.24 в 12:26