Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Как мразя"– нова песен от проекта "Пеещи артисти"

Снимка: YouTube/Igor Markovski

Най-новата, 36-та поред песен от проекта "Пеещи артисти" на продуцента Игор Марковски е със заглавие "Как мразя". Певицата Мариана Попова е сред плеядата популярни лица от българския артистичен свят, които изпълняват написани специално за тях красиви песни. И този път, в своя характерен експресивен стил тя изпява текста на Джина Дундова – Панчева, посветен на любовта. Автор на музиката и аранжимента е Светослав Лобошки.

"Как мразя"вече втора седмица е в класацията за български песни БНР ТОП 20. Главната роля във видеото към песента е на актрисата Милена Маркова – Маца.


Как мразя аз да те обичам!

Не искам слънцето да свети!

Пробивам пак като кокиче,

на делниците ледовете.

В съня си все към тебе тичам!

И мразя те, защото те обичам.

Как мразя да съм мълчалива,

Когато в мен крещят вселени!






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Освободен" – лятно настроение с Innerglow

Триото Innerglow се нареди сред финалистите в тазгодишното 55-то издание на конкурса "Пролет" на БНР с песента си "Освободен". Идеята за нея възниква по-рано и давайки си сметка, че звучи свежо и танцувално, Тодор Ковачев, Петър Желев и Матей..

публикувано на 14.06.24 в 10:15

"През 100 земи" – Вяра Панталеева ни води на пътешествие към нас самите

Вяра Панталеева посрещна пролетта и влиза в лятото с нова песен. "През 100 земи" е подобен на сън приказен разказ за личностното пътешествие, в което рано или късно всеки от нас се отправя. Мистиката в музикален аспект е загатната с лек ориенталски..

публикувано на 13.06.24 в 10:15

Хорове от България, Сърбия и Ангола ще огласят черноморския град Балчик

22 хорови състава от България, Сърбия и Ангола се включват в тазгодишното издание на Международния хоров фестивал "Черноморски звуци" в  град Балчик от 12 до 16 юни. Освен в четирите фестивални вечери, по време на гостуването си в Белия град..

публикувано на 12.06.24 в 07:35