Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Виктория Томова се класира за втория кръг на турнира на трева в Бад Хомбург

Снимка: БТА


Виктория Томова започна с победа участието си в тенис турнира на трева в Бад Хомбург, Германия, с награден фонд над 802 хил. евро.

Преминалата през квалификациите българка се наложи с 6:1, 6:3 над участващата с “уайлд кард” представителка на домакините Татяна Мария. През 2022 г. съперничката на Виктория Томова достигна полуфиналите на “Уимбълдън”, но отпадна от тунизийката Онс Жабюр.

Във втория кръг първата ни ракета ще играе срещу срещу деветата поставена Анна Калинская от Русия или Линда Носкова от Чехия.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Трима полицаи пострадаха по време на футболния мач ЦСКА-София – ЦСКА 1948

Трима полицаи са пострадали на снощния плейофен двубой за класиране в Лигата на конференциите между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 на стадион “Васил Левски” в София, съобщи служебният вътрешен министър Калин Стоянов. Двама от тях са получили медицинска..

публикувано на 01.06.24 в 13:52

Боксьорът Радослав Росенов извоюва квота за олимпиадата в Париж

Европейският вицешампион в бокса Радослав Росенов спечели олимпийска квота в категория до 63,5 кг след победа над Александру Параскив от Молдова на турнира в Банкок. Така той стана петият български боксьор, който ще играе на игрите в Париж.  При жените..

публикувано на 31.05.24 в 17:06