🎂 5 дни до рождения ни ден!

"Подари време" – нова инициатива и рубрика

    Голяма част от възрастните, настанени в социални заведения, прекарват дните си в изолация и самота. Онова, което най-много им липсва е внимание, пълноценно общуване извън общността и усещането, че си полезен. Всеки от нас може да промени това като..

публикувано на 01.12.23 в 14:57

Национална награда „Вероника Герин“ за Радио Благоевград

За поредна година Община Благоевград проведе конкурса за журналисти „Сърце и слово срещу наркотиците“ в памет на убитата от мафията ирландска журналистка Вероника Герин. Инициативата е по идея на Общинския съвет по наркотични вещества Благоевград и се..

публикувано на 30.11.23 в 14:27

„Музикална редакция“ и приятели в очакване на 50-годишнината на Радио Благоевград

Прекрасна музика, много настроение, усмивки и споделени истории в предаването „Ефир за приятели“ по повод 50-та годишнина от създаването на Радио Благоевград. Сладкодумният водещ на предаването „Шарения“ Георги Пасков, Даниела Маринова, която с..

публикувано на 30.11.23 в 10:43

Юбилеен коктейл за бивши и настоящи служители на Радио Благоевград

Бивши и настоящи служители на Радио Благоевград се събраха на стилен коктейл. Поводът бе 50-годишният юбилей на Радиото на Югозапада. Директорът Рина Далева вдигна тост и поздрави всички присъстващи с добре дошли. “Много се вълнувам и се..

публикувано на 24.11.23 в 18:51

На концерт с Биг Бенд и Радио Благоевград

Концерт под надслов ,,Вечер на баладата“ събра десетки любители на жанра в Голямото концертно студио на Радио Благоевград. С музикалната проява се отбелязаха две годишнини – 50 години Радио Благоевград и 30 години Биг Бенд Благоевград. На..

публикувано на 23.11.23 в 18:59

Художници обагриха с цвят Арт салона на Радио Благоевград

Арт салонът на Радио Благоевград ни пренася в един цветен и красив свят, сътворен от художниците от Градската художествена галерия. Във фоайето днес бе открита изложба с картини от фонда на галерията, чиято идея е да бъде показано изкуството на..

публикувано на 23.11.23 в 18:25

Литературен клуб „Порив“ с комплимент към 50-годишния юбилей на Радио Благоевград

Представителите на най-младия литературен клуб в Благоевград – „Порив“ изненадаха Радио Благоевград със съвместна творба, посветена на 50-годишнината. ЕленаТерзийска, Яна Василева-Цури, Спасимир Тренчев, Надя Бойчева, Вилислав Балев и Петя..

публикувано на 23.11.23 в 10:21

Радио Благоевград и Вокален ансамбъл “Езерец“ празнуват заедно

Радио Благоевград продължава с предпразничните инициативи в навечерието на 50-ия си рожден ден. Всички прояви по повод празника преминават под мотото „Споделено с приятели“. Поредното събитие бе юбилеен концерт „20 години Вокален ансамбъл..

публикувано на 21.11.23 в 19:03

С Радио Благоевград навсякъде

Нов билборд е поставен при влизане в Благоевград. Голямото рекламно табло е свързано с 50-годишния юбилей на Радио Благоевград и символично показва, че репортерите са навсякъде. Обществената значимост, която отстоява половин век Радиото на..

публикувано на 21.11.23 в 15:16

Празничен концерт за приятелите на Радио Благоевград

Радио Благоевград продължава с предпразнични инициативи в навечерието на 50-ия си рожден ден. Празничният концерт с участието на любимите изпълнители Румяна Попова и Володя Стоянов събра ефирните приятели, почитатели и слушатели на Радиото на..

публикувано на 17.11.23 в 19:36