Местни избори 2023

За конкурса „Споделено с приятели в Деня на Европа“

Приключи конкурсът за изпълнение на детска песен „Споделено с приятели в Деня на Европа“. В надпреварата взеха участие деца от 1-ви до 4-ти клас от училищата на територията на Благоевградска област.  Радио Благоевград и Областният..

публикувано на 02.05.23 в 14:56

Награждаване и концерт на лауреатите от конкурса „ЗВЕЗДИ В РАДИОТО - 2023”

Концерт на победителите в конкурса „ЗВЕЗДИ В РАДИОТО - 2023” се проведе в Голямото концертно студио на Радио Благоевград.12-ото издание на конкурса бе организиран от БНР Радио Благоевград, НХГ „Св. Св. Кирил и Методий“ със съдействието на Регионалното..

публикувано на 27.04.23 в 18:25

Започна реставрацията на черквата „Свети Никола“ в село Долен

Негово Високопреосвещенство Неврокопският Митрополит Серафим отслужи водосвет и благослови започването на реставрационните дейности на храм “Свети Никола” в село Долен, община Сатовча. На събитието присъстваха гости и дарители от цялата страна...

публикувано на 23.04.23 в 10:21

За децата на Пиринска Македония: Споделено с приятели в Деня на Европа

Песенен онлайн конкурс „Споделено с приятели в Деня на Европа“ ще провокира музикалните заложби на децата от 1-ви до 4-ти клас на училищата от Благоевградски регион. Областният информационен център – Благоевград и БНР – Радио Благоевград са..

публикувано на 18.04.23 в 14:38

Радио Благоевград и Областният информационен център със съвместна инициатива

От днес Радио Благоевград и Областният информационен център – Благоевград започват съвместна инициатива под формата на конкурс за изпълнение на детска песен. С този конкурс, който ще протече под мотото „Споделено с приятели в Деня на Европа“, Центърът и..

публикувано на 18.04.23 в 10:21

Класиране на участниците в конкурса „ЗВЕЗДИ В РАДИОТО - 2023”

КЛАСИРАНЕ на участниците в XII- ия конкурс за млади таланти  „ЗВЕЗДИ В РАДИОТО - 2023” ПОБЕДИТЕЛИ: РАЗДЕЛ „ФОЛКЛОР” : МЕЛАНИ МАЛИНОВА ГЕОРГИЕВА – гр. Радомир РАЗДЕЛ „ИНСТРУМЕНТАЛИСТИ”..

публикувано на 12.04.23 в 10:30

Да съхраним светините на България!

В навечерието на един от най-светлите християнски празници – Възкресение Христово, Радио Благоевград застава зад каузата за съхранение и възстановяване на българските храмове - символ на нашето духовно и културно наследство. Един уникален храм на..

публикувано на 11.04.23 в 13:40

Фолклорна група „Мехомийчета“ на гости на Радио Благоевград

На Цветница в предаването Неделя у дома" гостуваха част от прекрасните деца от разложката фолклорна група „Мехомийчета“. С тях бяха ръководителите им Мариана Манолева и Милко Бошнаков, в студиото на Радио Благоевград беше и Велина Кулина секретар на..

публикувано на 09.04.23 в 16:06

Започна 12-тото издание на конкурса „Звезди в радиото“

В Голямото концертно студио на Радио Благоевград започна 12-тото издание на конкурса „Звезди в радиото“, организиран от БНР Радио Благоевград , НХГ „Св. Св. Кирил и Методий“ Благоевград със съдействието на Регионалното управление на образованието...

публикувано на 08.04.23 в 10:33

Абитуриенти от НХГ с концерт в Радио Благоевград

Абитуриенти от класа по поп и джаз пеене на НХГ „Св.св. Кирил и Методий“ в Благоевград изнесоха концерт в Голямото концертно студио на Радио Благоевград. Инициативата премина под надслов „Споделено с приятели“ по повод 50-годишния юбилей на..

публикувано на 06.04.23 в 14:10