Размер на шрифта
Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

10.07.2016г., 06.00-09.00ч., "На отворен прозорец" с Антоанета Гулева

Снимка: БГНЕС

06.00 - 09.00 часа

Водещ: Антоанета Гулева


1. Сервизна информация - време, КАТ, събития от календара, въпрос с награда за най-ранобудния слушател, минути за най-малките и др.

2. “Минути за православие“ с отец Светослав Кючуков, председател на настоятелството на черквата „Свети Николай Летни“ в Благоевград.

3. „Маршрут за един ден“ - до екоселище „Омая“ с Иванка Зашева.

4. „Съкровищата на музея“ - археологът д-р Явор Бояджиев за разкрития гроб на воин при ахеологически разкопки край село Каменово.

5. Литературна загадка с награди.


Вижте още

„Сюжети от деня“ на 8 декември 2022г. с Агнес Манова

„Евранет +“ Запълнен е капацитетът на хотелите и къщите за гости за празничните дни в община Самоков – Люба Кленова, зам.-кмет. Благотворителни инициативи и коледен конкурс за детска рисунка организират от кметството в Крупник. За празничните събития и базара в подкрепа на училището в селото, както за работата на Радио Благоевград..

публикувано на 08.12.22 в 08:30

„Приемна в ефир“ на 8 декември 2022г. с Райна Ванчева

Фондация „П.У.Л.С.“ Перник е част от глобалната кампания на ООН „Обединени! Активизъм за край на насилието над жени и момичета“. Целта на серията събития е да се поставят на дневен ред проблемът насилие и възможностите за подкрепа на пострадалите. По темата ще разговаряме с Ася Александрова, психолог и ръководител на Центъра за социална..

публикувано на 08.12.22 в 08:00

„Събуди деня“ на 8 декември 2022г. с Мария Благоева

Как да подкрепим учениците с различен майчин език да учат уверено в училище? Разговор с Борислава Донева от фондация „Заедно в час" и организатор на онлайн дискусия, фокусирана върху проблемите на децата, които говорят на различен майчин език от българския. Регионалната библиотека в Благоевград спечели финансиране по проект на..

публикувано на 08.12.22 в 06:00