Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Футболист на „Левски“: Чудя се какво се случва с мен

Автор:
Отборите на "Левски" и "Монтана" завършиха 0:0 на ст. "Георги Аспарухов".
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Стоя си и се чудя какво точно се случва с мен. Дълго време вършех добри неща, но се чуваше само и единствено лош отзвук, написа в социалните мрежи Хеан Деса, перуанският футболист на „Левски“. Сега всичко започна отново. Знам точно какво се случва и няма от какво да се оплаквам. Аз съм първият, който трябва да понесе отговорността за "лошата глава" и за неправилните неща, които върша.

Деса си навлече неприятности, след като закъсня за летния подготвителен лагер, скара се със старши треньор Люпко Петрович заради късната смяна на мача срещу “Марибор“ в Лига Европа, а после се контузи на двубоя с „Монтана“ от родното първенство на „Герена“.

В момента не ми остава нищо друго, освен да вдигна високо глава, защото вярвам в себе си и качествата си, а и всички заслужаваме да получим втори шанс – казва още перуанецът. - Знам, че много хора вярват в мен. Знам, че и много хора вече загубиха тяхната вяра в мен. На тези, които още не са ме отписали, ще кажа, че ще се борим заедно и няма да се предавам.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!