Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

03.07.2021 г., 17:00 – 19:00 ч., "Студио спорт" с Иван Близнаков

Снимка: БГНЕС

Водещ: Иван  Близнаков


Летните контроли на футболните отбори от Югозапада-„Пирин“/Благоевград/ на черноморския си лагер след мача с „Добруджа“,“Марек“ след проверката  с „Нефтохимик“/Бургас/ и преди мача с „Миньор“/Перник/.

Отборите на „Пирин“/Гоце Делчев/ и „Банско“ след  първата седмица от подготовката им за новия сезон в Югозападната футболна лига.

Европейското първенство по футбол-коментари,тенденции,закономерности и изненади.


Вижте още

„Сюжети от деня“ на 30 май 2023 г. с Иван Лазов

След връчването на втория проучвателен мандат за съставяне на правителство, коментари на политолозите проф. Тодор Галунов и доц. Милен Любенов. Гледната точка към основните проблеми в страната на писателя Христо Стоянов. Сдружението „Близо до теб“ в Дупница организира поредната кампания  „Дари храна, дари надежда“ – Асен Кирилов...

публикувано на 30.05.23 в 08:30

„Здравен компас“ на 30 май 2023 г. с Лалка Радкова

Световен ден за борба с множествената склероза – д-р Мария Чолакова от клиниката по неврология в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Изграждат нов център за хора с епилепсия и детска церебрална парализа – Веска Събева, председател на Асоциацията на родители на деца с епилепсия. Световният ден без тютюнопушене на СЗО тази година е..

публикувано на 30.05.23 в 08:00

„Събуди деня“ на 30 май 2023 г. с Давид Калпачки

Точка на замръзване: Съдбата на втория проучвателен мандат и записите, които замразиха политическия диалог – анализ на политолозите д-р Светлин Тачев от „Галъп Интернешенъл“ и Константин Праматаров. Имиджът на правораздаването: До къде и до какво ще доведат трусовете в съдебната система? Разговор с адвокат Любомир Авджийски от..

публикувано на 30.05.23 в 06:00

„По първи петли“ на 30 май 2023 г. с Мария Благоева

Мъжката фолклорна група „Бански старчета“ се готви за турне в САЩ. Репортаж на Лалка Радкова. „Къщичка за добрини“ събира средства за доизграждане на храм в разложкото село Долно Драглище. Репортаж на Ива Сеизова. Българската общност в Страсбург дари люлка за деца със специални потребности в Благоевград. Разговор с Оляна Тимова и..

публикувано на 30.05.23 в 03:00

"Сюжети от деня“ на 29 май 2023 г. с Мария Благоева

Фондация търси най-ярките примери в опазване на природата и климата у нас. Разговор с Йорданка Динева, координатор в Българска фондация „Биоразнообразие“. Синдикатът на служителите на затворите у нас готви протести през месец юни срещу политиката на икономии в сектора. Интервю с Ясен Тодоров, председател на УС на синдикалната организация...

публикувано на 29.05.23 в 08:30

„Идеи, интереси, бизнес“ на 29 май с Бойка Браткова

За ученето през целия живот ще разговаряме с благоевградския журналист и общественик Кирил Пецев. И как се прави бизнес с четене и писане. Със секретаря на Съюза по туризъм в Банско, Зорка Тумбакиева ще дадем старт на летния сезон в планинския курорт. Ще разберем как браншът се подготвя за предстоящите ваканционни месеци. А..

публикувано на 29.05.23 в 08:00

„Събуди деня“ на 29 май 2023 г. с Агнес Манова

Подрастващите и превенцията на употребата и злоупотребата с наркотични вещества. По темата ще чуем Юлия Георгиева от Центъра за хуманни политики. Да се завърнеш в родината - изборът между България, благоевградското село Габрово и Люксембург. Среща с Маргарита Георгиева, основател на Сдружение „Гайда“, което обединява българската общност в..

публикувано на 29.05.23 в 06:00