Местни избори 2023
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

10.06.2022 г., 07:00 – 11:00 ч., „Събития и личности“ с Давид Калпачки

Политическа партия „Има такъв народ“ оттегли министрите си от правителството и напусна четворната коалиция. Какво следва? В предаването „Събития и личности“ очаквайте анализи и коментари на политици, социолози и политолози.

Говорят: депутатите Иван Димитров от „Демократична България“, Владимир Табутов от "Продължаваме промяната", Александър Симов от БСП, Александър Йорданов, евродепутат от ГЕРБ/СДС, Симеон Славчев, лидер на партия МИР, доц. Катя Михайлова, социолог и Ивайло Динев, д-р по политически науки.

В рубриката „На дневен ред“ – отзвук от общото събрание на НСОРБ, което се проведе през седмицата. Финансовите проблеми на общините и актуализацията на бюджета – разговор с Владимир Георгиев, кмет на Самоков и член на УС на НСОРБ.


Вижте още

„Арт сезони” на 30 септември 2023 г. с Юлия Караджова

Връчиха националната награда „Акад.Марин Големинов” в Кюстендил. Ангелина и приятели представят 13-та изложба „Аз уважавам света на другия” в Регионалния исторически музей на Благоевград. Режисьорът Николай Василев – гост в студиото по повод прожекцията на филма „Ваклуш” на 30 септември в Благоевград. Юбилейна изложба на..

публикувано на 30.09.23 в 08:25