Кирил Петков и Асен Василев

Казал ли е Кирил Петков, че пенсионерите няма да ги има, защото са почнали да се „боцкат“

В публикация,  споделяна стотици пъти във Фейсбук, се твърди, че е разкрит „скандален разговор“ между премиера Кирил Петков и вицепремиера и министър на финансите Асен Василев. В него се казва, че след като двамата са взели властта, пенсионерите са..

публикувано на 29.01.22 в 07:05

СЗО не се е обявявала против зелените сертификати

Според публикация в множество български медии Световната здравна организация се е обявила против зелените сертификати и настоява Covid пропуските да бъдат премахнати. Публикацията получи широк отзвук и коментари и в социалните мрежи...

публикувано на 25.01.22 в 07:05

Арестувана ли е жена в Германия заради липса на зелен сертификат?

От началото на януари български потребители в социалната мрежа Facebook разпространяват видео от чужбина, в което възрастна дама е арестувана на улицата от група полицаи. Според автора на публикацията, причина за задържането е това, че жената разхожда..

публикувано на 22.01.22 в 07:05

Вярно ли е, че пушачите са по-защитени от Covid-19

От началото на пандемията от Covid-19 пък и след това учените си блъскаха главите заради изненадващи резултати от проучвания, според които пушачите изглежда са по-защитени от заразяване с коронавируса. Твърдение: Пушачите са по-защитени от..

обновено на 20.01.22 в 16:38

Германски химик не е убит заради „разкрития“ за Covid ваксина

Съдържанието на ваксините срещу Covid-19 е сред сериозно експлоатираните, коментирани и будещи интерес, страхове, сензации и интерпретации теми. И то от различни ъгли. Едно от последните твърдения, които циркулират и се споделят в социалните мрежи, е..

публикувано на 11.01.22 в 07:05
Доц. д-р Атанас Мангъров

Мангъров не е казвал, че РНК ваксините удрят половите органи на децата

В публикация, споделена хиляди пъти само във Фейсбук , се твърди, че инфекционистът и педиатър доц. д-р Атанас Мангъров, е изказал мнение, че РНК ваксините засягат половата система на децата. Твърдение: РНК удря половата система на децата В..

публикувано на 08.01.22 в 07:05

Не е вярно, че смъртните случаи на пилоти са се увеличили с 1700% заради Covid ваксините

Споделяна многократно в социалните медии статия от български уебсайт  твърди, че американско списание е публикувало „шокираща“ информация, според която тази година има „невероятен“ ръст в смъртността на пилоти в сравнение с 2020 г. и това се дължи..

публикувано на 04.01.22 в 07:05