Преди всички

Силвия ВеликоваЕкипът на „Преди всички“ получава наградата „Сирак Скитник“ - 25 януари 2010 година.

От понеделник до петък - от 06:05 до 10:00 часа сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им. 

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова. 

Публикации

Донка Михайлова

Донка Михайлова: Списъкът с общински проекти към бюджета дава прозрачност

"Това, което поискахме от министъра на финансите, беше по-голям ръст в общата изравнителна субсидия и повече средства за общинската администрация. Последователно искаме и повече средства, и по-прозрачен начин за разпределение на средствата от страна..

публикувано на 24.11.23 в 08:07
Димитър Ганев

Димитър Ганев: Битката е за баланси вътре в сглобката, а не за игра извън нея

Няма как да се очаква революционна промяна в електоралните нагласи - не защото ситуацията в страната не е динамична и няма имиджови щети за няколко от формациите, а защото активните гласоподаватели вече са останали изключително нисък брой ...

публикувано на 24.11.23 в 07:51
бригаден генерал Иван Маламов

Ген. Иван Маламов: Без Националния военен университет няма държава

Няма суверенна държава без армия, а проблемите в българската армията непрекъснато се увеличават. Свързани са с техника, въоръжение и най-вече с хората. А кандидати за офицери няма. Тази година Националният военен университет „Васил Левски“ във Велико..

публикувано на 24.11.23 в 06:43

Фондация "За нашите деца" организира кампания "Тази Коледа чудесата правите вие"

За 11-а поредна година Фондация "За нашите деца" организира своята коледна кампания под надслов "Тази Коледа чудесата правите вие" . Традиционната инициатива на организацията ще обедини отново социално ангажирани бизнеси и техните екипи и клиенти,..

публикувано на 23.11.23 в 10:38

Марин Неделчев: Присъединяването ни към проекта "Артемида" е престиж за България

Български компании, които гледат към космоса, а и не само, вече имат възможност да са част от американската програма за стъпване на Луната – "Артемида". Споразумението беше подписано преди около седмица и половина в централата на НАСА. Какво означава..

публикувано на 23.11.23 в 10:00

Петър Димитров: A to JazZ вече има сериозно икономическо измерение

В "Топлоцентрала" Алфа рисърч и A to JazZ ще представят икономическо изследване за ефекта на културния фестивал върху градската икономика през 2023 г . В отворена дискусия ще се включат експерти от икономическия, туристическия, културния и обществения..

публикувано на 23.11.23 в 09:58
Застъпничество за деца от 0 до 3 годин, живеещи в бедност

Невена Маджарова: Ако не се погрижим за хората, останали извън социалните услуги, това рефлектира върху цялото общество

Ако не се погрижим адекватно за хората, останали извън социалните и здравните услуги, това рефлектира върху цялото общество , обясни пред БНР Невена Маджарова, ръководител на проект "Застъпничество за деца от 0 до 3 години, живеещи в бедност“ Днес ще..

публикувано на 23.11.23 в 09:37

Александър Йоцев: Ангажирани сме пред цялото селско стопанство, не към 81 ферми

"Ние ще продължим да си вършим експертно работата. Викат или не викат, ние ще продължим да работим, защото сме ангажирани пред цялото селско стопанство, ние не сме ангажирани към 81 ферми ". Това заяви пред БНР зам.-министърът на земеделието Александър..

публикувано на 23.11.23 в 09:18
Български дарителски форум обявява наградите „Корпоративен дарител”

Теодора Бакърджиева: Ставаме свидетели на все по-иновативни примери за корпоративна филантропия

За 18 – та поредна година днес ще бъдат отличени прозрачни, ефективни и устойчиви дарителски програми в полза на значими обществени каузи. Връчени ще бъдат наградите "Корпоративен дарител“ 2023. По традиция домакин на събитието е президентът Румен..

публикувано на 23.11.23 в 09:04
Любомир Стефанов

Любомир Стефанов: Живеем в постхелоуин сценарий – костюмите се сменят бързо, чакаме да паднат маските

" Живеем в някакъв постхелоуин сценарий, където костюмите като че ли много бързо се сменят и чакаме да паднат маските ". Това е коментарът на политолога Любомир Стефанов за събитията от последните дни с вота на недоверие, с погрома в центъра на София и..

публикувано на 23.11.23 в 08:44