Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Туристическият портал на Варна с нова визия за летния сезон

Снимка: visit.varna.bg

Официалният туристически портал на Варна разкрива забележителностите на лятната ни столица с интересни рубрики, снимки и видеа с изцяло нова визия. Информацията се поддържа на 6 езика: български, английски, руски, немски, френски и румънски.

Специални рубрики насочват към начините за придвижване в и около града, както и възможностите за спорт.

Разработен е и раздел „Туристически маршрути“, в който има актуални данни за предстоящи обиколки на Варна с екскурзовод, по конкретен маршрут и съответния език, на който се изпълнява.

Доразвити са и модулите за създаване на хотелски профили, заведения, търговски центрове, магазини, транспортни услуги и всички други дейности, свързани с бранша.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Евтим Милошев: Минимум 10% ръст на туристите през летния сезон

Служебният министър на туризма Евтим Милошев прогнозира броят на туристите у нас да нарасне поне с 10% през летния сезон. “ По данни на Европейската туристическа комисия за първите три месеца на 2024 г. България е в челото по ръст на туристи в..

публикувано на 19.05.24 в 13:47

Лошо време за планински туризъм

Условията в планините не са подходящи за туризъм, съобщиха от Планинската спасителна служба. Температурата е около 10 градуса, но е облачно, има мъгла, навсякъде вали дъжд и по високите части снегът все още не се е разтопил. Според прогнозата на..

публикувано на 19.05.24 в 10:01

Румен Радев откри летния туристически сезон

В присъствието на министри, политици, кметове и дипломати президентът Румен Радев откри в Несебър летния туристически сезон. В приветствието си държавният глава благодари на местната власт и на туристическия бранш, изтъквайки, че въпреки последните..

публикувано на 18.05.24 в 09:05