Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бизнесът на България и Сърбия се срещат онлайн през ноември

Желко Йович
Снимка: БГНЕС

На среща с ръководството на БТПП посланикът на Сърбия в България Желко Йович обсъди възможностите за засилване на двустранните търговско–икономически отношения. За това информират от БТПП.

Констатирана бе липсата на достатъчна актуална икономическа информация за двете страни, като например от какви български продукти има интерес в Сърбия и какви сръбски продукти се търсят в България

Беше договорено да се организира онлайн събитие в края на ноември за представяне на сръбската икономика пред български компании с интереси за бъдещо съвместно сътрудничество.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Започва най-големият форум за земеделска техника БАТА АГРО

Шестнайсетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО ще бъде открито днес в присъствието на служебния земеделски министър Георги Тахов. Форумът ще се проведе от 13 до 17 май на летище Стара Загора. На изложението ще бъдат..

публикувано на 13.05.24 в 07:00
Владимир Малинов

Енергийният министър не изключва вероятността токът да поскъпне от 1 юли

Служебният енергиен министър Владимир Малинов допусна възможността електроенергията за бита да поскъпне от 1 юли т.г. Причината за това е натрупаният дефицит във фонд “Сигурност на електроенергийната система”. “ Към настоящия момент той е над 450..

публикувано на 12.05.24 в 13:58

13 май е Денят на данъчната свобода за 2024 г.

Институтът за пазарна икономика съобщи, че 134 дни са били нужни на работещите българи, за да се издължат на държавната хазна. Средно за един ден българите изработват 562 млн.лв.  Икономистите използват заложените приходи в бюджета в размер на 75,3..

публикувано на 11.05.24 в 11:15