Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Авария затруднява комуникацията с българското посолство в Лондон

Българското посолство в Лондон
Снимка: архив

Голяма авария в мрежата на „Бритиш телеком“ в района на българското посолство в Лондон нарушава комуникацията с нашата мисия в британската столица, информира на сайта си посолството. Налице е сериозен проблем с телефонните линии и с интернет връзката.

„Бритиш телеком“ е информирало дипломатическото ни представителство, че усилено работи по отстраняване на аварията и за възстановяване на прекъснатите линии, но генерално решение на въпроса се очаква едва в края на годината.

За да се осигури връзка на гражданите с Консулската служба до тогава, българското посолството предоставя четири временни номера. 

За справки и получаване на информация можете да се свързвате с Консулската служба между 9:00 и 17:30 часа в работни дни на следните временни телефонни линии:

  • +44 20 7589 3763
  • +44 777 111 2905
  • +44 777 118 4627
  • +44 776 502 5942

Поради липсата и на интернет, от посолството ни в Лондон призовават гражданите да отправят запитванията си по телефона, а не чрез имейл.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Илияна Йотова очаква силно политическо правителство след изборите

Вицепрезидентът Илияна Йотова изрази надеждата, че след изборите ще бъде съставено силно политическо правителство. “Смятам, че с моя глас намалява търговията с купуване на гласове”, заяви тя, след като гласува с машина за нов парламент. Вицепрезидентът..

публикувано на 27.10.24 в 12:06

"Гласувай трудно" за незрящи

Много трудности срещат в придвижването и в бита си хората с двигателни и зрителни увреждания в България. Но освен чисто физически, пречките се оказват и на ниво достъп до информация и административно обслужване. Дори в изборния ден, когато всички..

публикувано на 27.10.24 в 09:20

Да бъде политически представен – безнадеждната надежда на българския избирател

На прага на поредните предсрочни парламентарни избори, умората на българските граждани от управленската безнадеждност е видима. Такава изглежда има и на политическия терен – доказателство е изключително вялата предизборна кампания. Срещите с кандидати..

публикувано на 27.10.24 в 08:25