Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борислав Михайлов получи отказ да бъде вписан като президент на БФС

Борислав Михайлов
Снимка: БГНЕС

Завърналият се изненадващо във футбола Борислав Михайлов е получил отказ да бъде вписан отново като президент на Българския футболен съюз, предаде сайтът SPORTAL. Легендарният вратар подаде оставка през есента на 2019 г. През април обаче, когато Димитър Бербатов обяви официално, че ще се бори за поста, Михайлов обяви, че си оттегля оставката и възнамерява да изкара мандата си докрай. Проверка в Търговския регистър обаче показва, че днес Борислав Михайлов е получил отказ за вписване. Така той няма как да поеме отново поста. Все пак Михайлов има 7-дневен срок, в който да обжалва решението. По-рано от УЕФА и ФИФА попитаха как Борислав Михайлов се е върнал начело на БФС.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Никола Господарски

Пловдив получи знамето на Европейското първенство по гребане`2025

В последния ден от Европейското първенство по гребане, което тази година бе в Сегед (Унгария), градът-домакин предаде "щафетата" на Пловдив, който ще организира най-голямото гребно състезание в Европа през следващата 2025 година. На тържествената..

публикувано на 29.04.24 в 19:10
Боряна Калейн

Общо два бронзови медала за Боряна Калейн на Световната купа в Ташкент

Боряна Калейн завърши трета на финала с обръч на Световната купа по художествена гимнастика в Ташкент. Така с два бронзови медала – единия спечелен вчера в многобоя, тя завърши участието си на турнира. Бронзова Боряна Калейн на Световната купа в..

публикувано на 28.04.24 в 15:11
Светлана Каменова

Европейска титла за Светлана Каменова в бокса

Светлана Каменова спечели първата си европейска титла на шампионата по бокс в Белград. В категория до 57 кг състезателката, която след по-малко от три месеца ще участва на олимпиадата в Париж, победи рускинята Дария Абрамова. Още една българка –..

публикувано на 28.04.24 в 09:36