Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кабинетът ще отчете дейността си

Стефан Янев
Снимка: gov.bg

Служебното правителство днес ще представи пред журналисти отчет за своята дейност от встъпването си в длъжност преди един месец, съобщиха от правителствената пресслужба.
 
На брифинга ще участват премиерът Стефан Янев, вицепремиерите по икономическите и социалните политики и по управлението на европейските средства Гълъб Донев и Атанас Пеканов, както и икономическият министър Кирил Петков, финансовият министър Асен Василев и здравният министър д-р Стойчо Кацаров.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Нова автогара ще обслужва гостите на Варна

"Новата автогара във Варна ще бъде открита на първи юни. Тя отговаря на всички изисквания за комфорт и безопасност" - съобщи Веселин Михайлов, управител на автогарата. Строежът на автогарата започна през пролетта на 2023 година. Територията й е 8..

публикувано на 30.05.24 в 08:30

Пловдив се готви за "Тепе Джамборе" - маратон през седемте хълма в града

Първият по рода си спортно-културен маратон в България "Тепе Джамборе" ще се проведе в Пловдив. 11-километровото трасе преминава през седемте хълма в града. Надпреварата е на 15 юни, като стартът ще бъде в 18.00 ч. на Бунарджика, а финалът ще е..

публикувано на 30.05.24 в 08:10

Времето остава неустойчиво – до обяд слънце, после с превалявания

В четвъртък, 30 май, минималните температури в страната ще са между 11 и 16°, в София 11°. До обяд ще има слънце, след пладне ще се заоблачава и ще има локални валежи. Максималните температури ще са от 23 до 28°, в столицата 23°.  По..

публикувано на 29.05.24 в 19:45