Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ДПС губи там където няма автентични депесари

Снимка: архив

ДПС губи около 40-50 000 гласа с отстъпление във всички области, коментира пред БНР Илхан Андай от сайта „24 Родопи“.

В България ДПС катастрофира в региони, където Делян Пеевски жънеше успехи, подчерта Андай. „В неговата любима област – Пазарджик, спадът е наполовина. Стара Загора – другата му област, е зле. Във Видин и Враца, където са негови хора. В Плевен и Ловеч е катастрофа“, пояснява журналистът. ДПС губи много заради Пеевски както у нас, така и зад граница. „Машината на Ердоган за печелене на избори не се задейства заради Пеевски. Той очакваше много по-различна реакция от ДПС след срещата в резиденцията край Босфора. И така Ердоган зае позиция – няма да преча, но няма и да помогна“, допълва Андай.

Цялото интервю чуйте ТУК.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Снимката е илюстративна

Основен ремонт на "Дунав мост 1" на границата с Румъния започва през юли

Планираният двугодишен основен ремонт на "Дунав мост 1" се очаква през юли, съобщиха от Министерството на туризма. Първоначалните намерения са били той да започне през есента, след летния туристически сезон, но заради критичното състояние на..

публикувано на 18.06.24 в 10:40

Повечето млади хора вече виждат развитието си НЕ в чужбина, а в България

Отчетливо мнозинство от младите у нас – 89%, виждат развитието си през следващите пет години не в чужбина, а в България, сочи ново изследване на агенция за анализ на потребителното мнение JTN и платформата Bulgaria Wants You . Задълбочава се и..

публикувано на 18.06.24 в 10:15

И български полицаи ще следят за сигурността на Олимпиадата в Париж

Български полицаи ще заминат за Франция, за да подпомогнат френските си колеги в работата по гарантиране на сигурността на летните Олимпийски и Параолимпийски игри през юли и август 2024 г. В контекста на подготовката на мащабното събитие..

публикувано на 18.06.24 в 08:05