Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

НАП проверява производителите на олио

Снимка: БГНЕС

Националната агенция за приходите снощи е започнала проверки и наблюдения на големи производители на олио, потвърдиха за БНР от ведомството. Контролират се финансовите им документи, цените за доставки и продажби, наличностите. На прицел на приходната агенция са както компании от сектора, така и превозни средства на граничните пунктове, натоварени с продукция. Вчера на много места в страната се образуваха огромни опашки пред магазини заради продажбата на олио на промоционална цена. Стигна се до напрежение и саморазправа, а възрастен мъж почина - вероятно от инфаркт, чакайки реда си в търговски обект в Бургас.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Урсула фон дер Лайен

Урсула фон дер Лайен се среща с жителите на Пловдив

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен днес ще бъде на посещение в Пловдив. Визитата е  част от обиколките в страните членки на ЕС, които правят водещите кандидати за следващ председател на Европейската комисия. Предвижда се Урсула..

публикувано на 02.06.24 в 09:21

С вой на сирени отдаваме почит на Христо Ботев и загиналите за Отечеството

В 12,00 ч. в продължение на две минути в цялата страна днес ще прозвучи сигналът за въздушна опасност като знак за всенародна почит към паметта на поета революционер Христо Ботев и на загиналите за свободата на България, съобщиха от МВР. По традиция,..

публикувано на 02.06.24 в 07:00

Слънчева и топла неделя, но с превалявания

В неделя ще бъде предимно слънчево, но следобед и вечерта на места главно в планинските и източните райони ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Градушки се очакват в планинските райони на Западна и Централна България. Вятърът временно ще се..

публикувано на 01.06.24 в 18:30