Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

България отпадна от Мондиал 2022 по волейбол за жени

Снимка: Facebook /@bfvolley

България загуби срещу Канада и отпадна от Мондиал 2022 по волейбол за жени. В четвъртия си мач от група "С" българките загубиха с 1:3 (21:25, 27:25, 20:25, 15:25) срещу Канада, като имат четири поредни поражения до момента, предаде БТА.

Последният двубой на България е срещу Казахстан. Изходът от срещата е без значение за двата състава. Българският отбор е на пето място в група "С" и записва най-слабото си представяне на световен шампионат, оставайки извън топ 16.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Снимка: Sport PR Events Managment

Плувният маратонец Петър Стойчев прекоси Гибралтарския проток

Петър Стойчев стана първият българин, преплувал протока Гибралтар по правилата на Oceans seven без неопрен. Стойчев измина разстоянието от 16,4 км. между скалите от европейския бряг в испанския град Тарифа до африканския бряг в Мароко за 3 ч. и 46..

публикувано на 16.04.24 в 13:45
Стилияна Николова

Стилияна Николова завоюва два златни и един сребърен медал на финалите в София

Пет медала е равносметката от днешния последен ден на Световната купа по художествена гимнастика в София. Втората в многобоя Стилияна Николова спечели златните медали на топка и лента и сребърния на обръч. Шампионката Боряна Калейн пък стана..

публикувано на 14.04.24 в 17:15
Габриела (вляво) и Стефани Стоеви

Европейски финал за Габриела и Стефани Стоеви

Габриела и Стефани Стоеви се класираха с лекота за финала на двойки на европейското първенство по бадминтон в Саарбрюкен, Германия. Състезанието е последна квалификация за олимпийските игри в Париж. На полуфинала трикратните европейски шампионки..

публикувано на 14.04.24 в 12:03