Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Президентът Румен Радев представя приоритетите на служебното правителство

Снимка: БГНЕС

Днес, 3 февруари, държавният глава Румен Радев ще представи задачите и приоритетите на новото служебно правителство. Ще се проведе и първото заседание на кабинета, на което предстои да бъде приета план-сметката за разходите по подготовката и произвеждането на изборите за народни представители на 2 април 2023 г.

Още от категорията

Тодор Тагарев

България ще помага на Украйна колкото е необходимо, за да победи

С премиерата на документалния филм “Писма от войната. Писмо 1 – Пулсът на Украйна“ на сценариста и режисьор Тетяна Станева и фотоизложбата “Война vs. Живот“ на фотографа Олександър Барон в Централния военен клуб в София снощи беше отбелязана втората..

публикувано на 24.02.24 в 08:59

ДПС избира председател

На Национална конференция днес, 24 февруари, Движението за права и свободи избира новия си лидер. Според политически анализатори, с кандидатурата си за лидерското място, Делян Пеевски се надява да направи легитимна властта си в партията и по този..

публикувано на 24.02.24 в 06:50

По съседски: Събития с балкански адрес

Полетя първият изцяло турски изтребител Турският изтребител от пето поколение KAAN осъществи успешно първия си полет, показа държавната телевизия ТRТ Haber. Първия полет на изтребителя бе планиран за края на 2023 г., но го отложиха поради..

публикувано на 23.02.24 в 11:55