Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

На 60 години ръководителят на българския футбол се обяви за успял човек

Борислав Михайлов
Снимка: Сайт на БФС

Президентът на България Румен Радев изпрати поздравителен адрес до президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов по случай неговата 60-годишнина.

"Не е моя грешката, че не може да се класираме на голям форум. В една квалификация взехме 24 точки и пак не успяхме..., но поемам отговорност в ролята си на президент", обяви рожденикът в интервю за БНТ.

"На всички 22-ма от Световното в Америка, аз съм дал работа на различни нива във футбола у нас. Били сме добра сплав като отбор, а после и като ръководство. На никой не се сърдя, че говори лошо за мен. В България успелите хора не ги харесват. А аз смятам, че съм доста успял човек“, каза Михайлов. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

БСП няма да подкрепи правителство с мандата на ГЕРБ и ДПС, започва обединение вляво

БСП ще остане в опозиция и няма да подкрепи правителство с мандата нито на ГЕРБ, нито на ДПС. Решението е взето от Националния съвет на БСП. Това каза пред журналисти Атанас Зафиров, който ще изпълнява функциите на временен председател на БСП на мястото..

публикувано на 15.06.24 в 17:25
Атанас Зафиров

Атанас Зафиров сменя Корнелия Нинова на лидерския пост в БСП

За временен председател на БСП на мястото на подалата оставка след лошото представяне на левицата-столетница Корнелия Нинова на изборите е избран Атанас Зафиров. До 10 ноември трябва да бъде извършен прекият избор на постоянен лидер на социалистите,..

публикувано на 15.06.24 в 14:42

Националният археологически музей участва в Европейските дни на археологията

По-различен поглед към науката Археология – като основа за комуникация, публично споделяне на европейското наследство, и по-лесен достъп до него – дава инициативата Европейски дни на археологията 2024, която се провежда в редица държави на континента...

публикувано на 15.06.24 в 10:25