Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Забавни семейни уикенди във Военноисторическия музей

Снимка: НВИМ

Националният военноисторически музей в София предлага през лятото забавни уикенди на своята детска и семейна публика всяка събота и неделя от 11 ч. Още през този уикенд – от 1 юли, без предварително записване, от 11 часа посетителите ще могат да участват в най-забавната образователна игра 'Мисия разузнавач". Те ще изпитат бързината, логиката и ориентацията си, ще решават загадки, ще разберат кой е главнокомандващият в тяхното семейство и ще научат любопитни факти за българска войска. Най-бързите, които открият точните координати на една от впечатляващите бойни машини от външната експозиция, ще могат първи да влязат и да я разгледат отвътре, предаде БНР София.
Участието в съботно-неделните семейни програми е 4 лв. на човек към входния билет.
Програмата можете да видите ТУК



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Белоградчишките скали в Северозападна България

До четвъртък ще е слънчево и горещо

Във вторник , 18 юни, в България времто ще е слънчево и горещо. След обяд над планините и Североизточните части от страната ще се заоблачи и на места ще превали. Минималните температури ще са между 16 и 20°, в София 16°. Максималните ще са от 31 до..

публикувано на 17.06.24 в 19:30

България днес - 17 юни 2024 г.

В „България днес“ на 17 юни говорим за политическата картина в страната ни през призмата на политическата психология, запознаваме ви с френскоезичните програми на Стопанския факултет на Софийския университет, разказваме и за смисъла и..

публикувано на 17.06.24 в 19:00

Вече 30 години обучение на френски език предлага Стопанският факултет на СУ "Св. Климент Охридски"

Дарителството и визионерството по отношение прогреса на родната наука и просвета е белязало развитието на висшето образование в България. Благодарение на предприемаческия дух и родолюбието, което пази у себе си през десетилетията в странство, Евлоги..

публикувано на 17.06.24 в 11:50