Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Генералното консулство в Ню Йорк има готови български лични документи

Снимка: Генерално консулство Ню Йорк

Генералното консулство на България в Ню Йорк информира във фейсбук за получени през месец юни в консулската служба готови български лични документи. Заявителите могат да проверят дали са излезли документите им на на следния адрес: https://www.mfa.bg/embassies/usagc/messages/37972,

Новите документи се получават всеки работен ден от 10 до 13:30 ч. и от 15 до 16:00 ч. Не е нужно предварително записване, но е необходимо да бъдат върнати старите документи. От дипломатическото представителство добавят, че при нужда от други консулски услуги, трябва да бъде избран ден и час за посещение на адрес: https://calendly.com/consulate_newyork. ИИ




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Българският език събра в Атина преподаватели и ученици от неделните ни училища зад граница

С диктовка по български език и калиграфска работилница започнаха честванията на 20-ата годишнина от основаването на Българското неделно училище "Св. Св. Кирил и Методий" в Атина.  20 години Българско неделно училище "Св. Св. Кирил и Методий" в..

публикувано на 11.05.24 в 07:25

"На мегдана на другата България" отново ще се извие кръшно хоро – този път в Палма де Майорка

Български фолклорни състави от 17 европейски държави пътуват към Палма де Майорка, за да се хванат на общо хоро. "С нетърпение очакваме да пристигнем, да се срещнем със стари колеги и приятели, както и да намерим нови приятели" – пишат сънародници..

публикувано на 10.05.24 в 15:50
Снимка: БНУ „Св.св. Кирил и Методий“ - Атина

20 години Българско неделно училище "Св. Св. Кирил и Методий" в Атина

„Когато има общи цели и желание за разбиране, българската общност в Атина доказва, че е част от многообразното европейско семейство с неповторим език, култура и традиции“ – с тези думи на равносметка във фейсбук започна 2024 година за..

публикувано на 10.05.24 в 11:45