Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Николай Денков ще обсъди със студенти ползите от въвеждането на еврото

Снимка: БГНЕС

“Преимуществата на локално и глобално ниво от предстоящата интеграция на България в еврозоната” ще бъде темата на дискусия в Американския университет в Благоевград с участието на премиера Николай Денков. Той ще посети учебното заведение по покана на студентския клуб “Модел Европейски съюз”, който отбелязва 10 години от създаването си.

“Днес България се намира на прага на ключов момент в съвременната си история – присъединяването към еврозоната. Забележителният експертен опит, задълбочени прозрения и лидерство в областта на политиката и образованието превръщат акад. Денков в идеалната личност, която да вдъхнови нашата общност”, заяви съпрезидентът на клуба Яни Диманчев. 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Летни температури и в четвъртък

В четвъртък, 26 септември, ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от изток, в Източна България до умерен от югоизток. Максималните температури ще бъдат между 26° и 31°, в София – около 27°. В планините ще бъде предимно слънчево,..

публикувано на 25.09.24 в 19:45

Крафт бира ще се лее в края на седмицата по софийската улица "Хмел"

20 български пивоварни ще предложат своите уникални бирени рецепти по време на фестивала “Улица Хмел”, който ще се проведе в края на седмицата - на 27, 28 и 29 септември, при пилоните на НДК в центъра на София. Участниците ще ни предложат да..

публикувано на 25.09.24 в 10:45
Росица Матева

Гласуваме и с машини в 9353 секции в цялата страна

На парламентарните избори на 27 октомври избирателите ще могат да гласуват с машини в общо 9353 секции в цялата страна, съобщи зам.-председателят и говорител на Централната избирателна комисия Росица Матева. Тя припомни, че според Изборния кодекс..

публикувано на 25.09.24 в 09:23