Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Magisan: Все повече млади хора искат да бъдат инфлуенсъри

Снимка: nfluencer.bg

Маги Александрова, по-позната като Magisan, е слънчево момиче, което вдъхновява много хора. Тя е влогър в YouTube, където представя различни полезни, позитивни и мотивиращи видеа. А в социалните мрежи, където има хиляди последователи, споделя голяма част от ежедневието си.

За да разберете какво е да си инфлуенсър в България, защо все повече млади хора искат да бъдат инфлуенсъри и за това как влияят социалните мрежи на хората, чуйте в звуковия файл интервюто на стажант-репортера Величка Райчева с Маги Александрова.


БНР подкасти:

Вижте още

Зорница Спасова: Студените вълни носят риск за човешкото здраве

„ Най-уязвими на студа са възрастните хора; хронично болните от сърдечно – съдови, респираторни заболявания и диабет; бездомни хора; хора, които злоупотребяват с алкохол, наркотици. Особено внимание трябва да се обърне на тези, които работят навън , да се „нагоди“  режимът им спрямо ниските температури “, подчерта за Радио Благоевград Зорница..

публикувано на 07.02.23 в 17:17

Доц. Искрен Иванов: Основната заплаха за националната сигурност е поляризацията в обществото

„ За мен основната заплаха за националната ни сигурност не е пряко военна. Една друга заплаха много ме притеснява и която е основната заплаха за българската национална сигурност. И това е поляризацията в българското общество . В момента то е крайно разединено, не само на ниво граждани, но и на ниво политици, ако щете  - на ниво анализатори “,..

публикувано на 07.02.23 в 12:48

Елица Баракова: Да помогнем на съседите!

„Да предоставим първа помощ, палатки, одеала, лекарства и други нужни неща на съседите ни. Да помогнем!  Знам, че ни стана много. Последните три години  са катастрофа след катастрофа, но да,  хора сме, каквото можем – да помогнем“, призова от ефира на Радио Благоевград Елица Баракова, изпълнителен директор на фондация „BСause“. Тя съобщи, че..

публикувано на 07.02.23 в 11:44

Виктор Стоянов: Отношението на Северна Македония към България е унизително

Нито един български гражданин, от пътуващите до Северна Македония, не е бил допуснат да се поклони на гроба на Гоце Делчев в Скопие и да постави цветя по повод отбелязването на 151 години от рождението му на 4 февруари. Десетки българи са получили документ, в който пише, че са заплаха за националната сигурност на Северна Македония, като по този..

публикувано на 06.02.23 в 13:26

Николай Петков: Все още не е стартирала програмата за подпомагане на домакинствата за изграждане на фотоволтаици

Министерството на енергетиката обяви първи февруари 2023 година като ориентировъчна дата за стартиране на Програмата за подпомагане на домакинствата за изграждане на инсталации с фотоволтаици или инсталация на солари за топла вода.  Но процедурата по нея все още не е отворена. „ В системата ИСУН тя фигурира дори като приключила. Предполагам, че..

публикувано на 06.02.23 в 09:15
Спални места и РИА

Спални места и РИА представят „Още една“

РИА влиза в колаборация със Спални места в поп-пънк сингъла „Още една“. Музикантите се познават отдавна, имали са множество общи концерти и участия в благотворителни събития. „Още една“ е съвременен разказ за парти вечер във вторник. Група Спални места е създадена през 2018 г. и оттогава не спира да провокира многобройните си почитатели...

публикувано на 05.02.23 в 15:08
Манол Пейков

35 минути с Манол Пейков, 35 минути с морала и съпричастността

Предлагаме Ви запис от разговора на Валентин Дишев с Манол Пейков, посветен на благотворческите инициативи в подкрепа на Украйна, които в последните 11 месеца реализира един от най-изявените и важни български книгоиздатели, човек с активна гражданска, а оттам – и политическа позиция:

публикувано на 04.02.23 в 19:04