Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

Иван Гешев

"Булевард Демокрация" - на 5 септември

Една колежка днес се шегува, че арестували все хора със знакови имена напоследък – Бенчо, Миню, Ветко, Пейко… Опааа… Ветко още не са. На почивка е във Франция. Ама ще го приберем. Само да не го приберем като Цецо от Белград и Митьо от Истанбул, че..

публикувано на 05.09.18 в 13:03
Министърът на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов дошъл със синя каска за срещата на т.нар. коалиционен съвет в Министерски съвет.

"Булевард Демокрация" - на 4 септември

Два дни надуваме главите на хората, че се ремонтира ремонтираният път, на който загинаха 17 души. Разни експерти разказват как и откога се е знаело, че извършеното до момента не било качествено и дори опасно. Ама арестувани още по тези обвинения –..

публикувано на 04.09.18 в 13:00
Министрите Валентин Радев, Ивайло Московски Николай Нанков (от ляво надясно)

"Булевард Демокрация" - на 31 август

Първите министерски глави паднаха. Само седмица след тежката катастрофа, при която загинаха 17 души край Своге. Премиерът Борисов разпореди регионалният, транспортният и вътрешният министри да си хвърлят оставките. Оставки обаче и преди са..

публикувано на 31.08.18 в 12:49

"Булевард Демокрация" на 28-ми август

Ето и какво ще чуем днес в предаването "Булевард Демокрация": - Започна проучването на потъналия кораб "Мопанг" край Созопол. Днес беше направено хидрографно заснемане. Подробностите след минути. - Нова сграда за училище в Бургас, ако „Йордан..

публикувано на 28.08.18 в 13:02

"Булевард Демокрация" на 24-ти август

Ето и какво ще чуем днес в предаването "Булевард Демокрация": - Информация за изграждането на вилно селище от  22 декара в непосредствена близост до плаж "Силистар" се разпространява в социалните мрежи. Днес трябваше да се проведе и протест в..

публикувано на 24.08.18 в 12:54

"Булевард Демокрация" на 23-ти август

Ето и какво ще чуем днес в предаването "Булевард Демокрация": - Бойко Борисов бе на посещение в Созопол, за предстоящата операция по източването на горивото от потънали кораб "Мопанг". Там беше и министърът на транспорта Ивайло Московски. -..

публикувано на 23.08.18 в 12:40

"Булевард Демокрация" на 14-ти август

Темите ни днес : Зам.-председателят на общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев е обвинен за укривателството на издирвания несебърски бос Димитър Желязков-Очите. Районната прокуратура в града повдигна и второ обвинение срещу него -за незаконно притежание..

публикувано на 14.08.18 в 12:27

" Булевард Демокрация" на 13-ти август

Темите днес в " Булевард  Демокрация" От кораба“ Мопанг“ изтича мазут, плавателният съд е потънал преди близо 100 години, какво се знае за него  ще ни разкаже Стефан Цинцарски от „Приятели на морето“. Опасното мъртво вълнение продължава  по..

публикувано на 13.08.18 в 13:01

"Булевард Демокрация" на 10-ти август

Темите в последния работен ден на тази седмица в "Булевард Демокрация" Отново протести заради умъртвяването на животни в Шарково. Тази сутрин бургаското сдружение "Да!Антимафия" организира хора от боляровските села и от Кости, защо ще чуем..

публикувано на 10.08.18 в 12:44

"Булевард Демокрация" на 08 август

Темите в предаването на 08 август: - Какъв сезон отчитат хотелиерите в Поморие? Това питаме в темата ни на деня. Днес лятната на кампания на БНР Бургас ще бъде в Поморие между 16 и 18 часа. - Здравното министерство публикува за обществено..

публикувано на 08.08.18 в 12:49