Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Булевард Демокрация" на 22 декември

Три дни преди Рождество Христово в предаването ни днес ще властва коледния дух:

Срещаме ви със зам.-кметът с ресор"Образование, здравеопазване, социални дейности и младежки политики" Михаил Ненов. Той бе назначен на този пост след местните избори.

Какво мотивира  момичета от Бургас да върнат  200 лева на собственика им ?Разказва Християна Йорданова.

Как "Българската Коледа" помага на детското отделение в УМБАЛ? Репортаж на Даниела Костадинова.

Дядо Коледа паркира за три дни шейната си пред Зоокът Бургас. Какво да очакват децата?

Теглим днес големите награди от коледната игра на БНР Бургас и известен СПА център.

Културният афиш, трафик информация, спорт и рубриката ни " 25 кадър".


По публикацията работи: Десислава Златева

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Булевард Демокрация" на 7 май

Темите в предаването: Продължават регистрациите на партийните листи за парламентарния вот. Крайният срок е днес до 17 часа.Кой се кандидатира от БСП и ДПС в Бургас? В последните часове това  се очаква да направят и " Зелено движение", и от "Продължаваме промяната", кой влиза в листите? Обобщение на репортерите ни. Какви са очакванията..

публикувано на 07.05.24 в 13:55

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 7 МАЙ!

Изтичат последните часове, в които партиите и коалициите могат да регистрират кандидатските си листи за изборите 2 в 1 на 9 юни. Някои от участниците изчакват до последно. Финалният срок за регистрация е днес в 17:00 часа. Навръх Гергьовден няколко формации избраха да се регистрират и представят кандидатите си за депутати от Бургаски..

публикувано на 07.05.24 в 07:13

"Булевард Демокрация" на 6 май

"Хубав ден Великден,  още по-хубав – Гергьовден”.  Това е част от българска народна песен, съвпадат тази година празниците – така че денят е по и най-хубав. Добавяме слънцето, морето и нашата програма към тях.  Днес ще ви разкажем за миналото и настоящето на село Лозенец. То отбелязва на Гергьовден 100 години от основаването си...

публикувано на 06.05.24 в 14:00

ОЧАКВАЙТЕ В "ИСТОРИИ НА ДОБРОТО" ОТ 17 ДО 18 Ч.:

Честит Великден! Христос воскресе! И в този ден отново сме готови да ви разкажем за положителни примери и каузи в ежедневието ни, да ви срещнем с добри хора и да ви заредим с положителни емоции. Звукорежисьор е Алекс Пенев, водещ е Стефка Бакърджиева.    В предаването ни днес: -  В рубриката "Мисия Добро" ще ви отведем на Великденското..

публикувано на 05.05.24 в 15:00

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч:

Честит Великден! Христос Воскресе! Днес е най-сияйният християнски празник - Възкресението на Исус Христос , символ на победата над смъртта и обещанието за вечен живот. Не забравяйте истинската радост е в простите неща, които нямат цена. Каним ви на релакс и сладки приказки в следващите два часа. Звукорежисьор е Стефан Генчев, водещ е Стефка..

публикувано на 05.05.24 в 11:00

Ден до пладне на 4-ти май

Акценти в Ден до пладне: Ще си припомним някои политически моменти с регионален акцент. Жечо Станков отново ще води листата на ГЕРБ-Бургас, какви са очакванията им за 9ти юни -  в първия час.  Ще проверим и какви са нагласите за предстоящия вот в Сливен и Ямбол. Едно важно за региона събитие е изграждането на новия резервоар за питейна вода от..

публикувано на 04.05.24 в 08:45

"Булевард Демокрация" на Разпети петък

Днес се счита като най-тъжния ден за християните, тъй като е разпнат Божият син Исус Христос. Ден на душевно пречистване и ден, в който не се работи. Вярващите ходят на църква, минават три пъти под масата за здраве, излизат и целуват разпятието. Постът днес е изключително тежък, но ако сте от хората, които не го спазват можете да си направите едно..

обновено на 03.05.24 в 14:30