Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

"За травмираната секта на гражданската демократичност няма организъм, който да не може да стане агент на кремълска пропаганда"

"Културни войни" с Владислав Апостолов: "Демократът" не може да диша без руския заговор

"Градските либерали халюцинират руски заговор навсякъде - дори в шокова зала на "Пирогов"

| Коментар

Седмицата ни сервира поредна пълна порция причини да преименуваме "Демократичния човек" на "Параноичния човек". Кошерното съзнание на "граждански активния" обществен слой съзря пореден и порочен руски заговор срещу властта, справедливостта, евроатлантическите ценности и други пароли на площадната превъзбуда.

За проправителствените пастири на системното онлайн възмущение скандалът в "Пирогов" изобщо не е една история за министерски съветник, който си изпуска нервите пред лекари и медицински сестри, и според собствените му оплетени обяснения "на шега" споменава името на министъра, а според свидетелствата на половин дузина медици ги заплашва с уволнение и служебно положение.

Не, в лицето на реалността демократичният човечец се чувства объркан и уплашен като сухоземна костенурка в ръцете на настървена млада министърка на туризма, пристигнала на морето след природно бедствие, за да позира за неадекватна пиарска фотосесия.

Гласуващият за "правилните партии" персонаж не е способен да приеме информация за нагло поведен