От 00.00 часа на 25 януари (понеделник) до 31януари (неделя)международното летище „Бен Гурион“ в Тел Авив затваря за пътници, съобщава МВнР.
Посолството ни в Израел информира, че пътуващите ще бъдат възпрепятствани да влизат или напускат страната, освен ако не бъдат одобрени от специална комисия.
Мисията ни в Тел Авив припомня, че консулската служба работи с граждани само при предварително записан час и при спазване на изискванията за носене на маска, спазване на дистанция и санитарен контрол.
За консултация или за записване на час всички български и чужди граждани могат да се свържат с посолството на България в Тел Авив на телефони: +97236961372 (9.30- 14.00ч.) и +97237292155 (14.00-16.30 ч.);
При спешност консулската служба ще оказва съдействие в режим 24/7 на телефони: +972547640089 и +972545954379.
За справки, консултации и записване за посещение може да се ползва и електронната ни поща на адрес: Consulate.TelAviv@mfa.bg.
На изложение-конференция High Security Printing EMEA-2025 в Базел, Швейцария, българската лична карта спечели първо място за най-добра лична карта в Европа за 2024 г ., съобщи МВР. Освен за модерния и естетичен дизайн, българската лична..
За първи път в Стара Загора ще се проведе Chef's Food Park като част от третото издание на Националния кулинарния форум „Chef's Secrets – Еволюция на вкуса“ 2025, съобщава БТА. През почивните дни, 8 и 9 февруари, градът под липите ще събере на..
Авиационният учебен център на Летище София получи акредитация от Световната асоциация на летищата (ACI) и се присъединява към елитната група от 21 обучителни хъба, сред които са тези на водещи европейски летища като Мюнхен, Истанбул и Атина. У..
Авиационният учебен център на Летище София получи акредитация от Световната асоциация на летищата (ACI) и се присъединява към елитната група от 21..
В „България днес“ на 7 февруари се спираме на актуалните събития от България и българските общности по света и правим обзор на по-важното от Балканите..
За първи път в Стара Загора ще се проведе Chef's Food Park като част от третото издание на Националния кулинарния форум „Chef's Secrets – Еволюция на..