Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Варна е домакин на Туризъм Експо "Дестинация Варна"

Снимка: varna.bg

Един от най-важните туристически форуми в морската ни столица започна на 7 октомври и ще приключи в неделния ден. В изложението "Туризъм Експо "Дестинация Варна" участват над 100 фирми, предлагащи продукти и услуги в сферата на туризма – курортни комплекси, хотелски вериги, ваканционни селища, къщи за гости, спа центрове, ресторанти и пр. Те рекламират своите продукти и услуги и договарят предстоящия есенно-зимен сезон.

В рамките на тридневното изложение се представят също така и най-новите тенденции в управлението и продажбите на туристически продукти и услуги. Също така се провежда и специализирана туристическа конференция с фокус върху разнообразието от дейности в сектора, растеж с правилно планиране и възможности за развитие в партньорство с нови пазари.


БНР подкасти:

Още от категорията

Под пръските на водопада Гюрлек в Източните Родопи

В красива местност в Източните Родопи попадаме на истинско природно чудо – водопадът Гюрлек. За него знаят малко хора, тъй като се намира далеч от отъпканите туристически пътеки. Но напоследък все повече туристи идват тук, за да общуват насаме с..

публикувано на 18.11.23 в 12:15

Без очаквания и предварителна информация, но доволни – ръст на уикенд туристите в София

Чуждите туристи в София са се увеличили с 19% от времето преди Covid кризата, съобщават от Столичната община /СО/. Но ние нямаме нужда от статистики, за да се убедим в нарастващия чуждестранен интерес към българската столица – достатъчно е да се..

публикувано на 14.11.23 в 10:55

България представя своя туризъм на панаир в Букурещ

19 български фирми и общини представят своите туристически продукти и услуги на есенния румънски туристически панаир в Букурещ. Българският официален информационен щанд в най-големия изложбен център в румънската столица РОМЕКСПО е под номер 23, с площ 105..

публикувано на 09.11.23 в 09:47